Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

PokerFest Deva – “shuffle up and deal”

Autor: | 16/05/2012

pokerfest deva

PokerFest Deva isi asteapta campionii

Timpul a trecut repede si iata-ne ajunsi la doar cateva minute distanta de ora cand primele carti vor fi impartite de dealeri la PokerFest Deva. Totul a fost pregatit pana la cel mai mic detaliu in ultimele zile astfel incat pe perioada festivalului de poker, jucatorii sa aiba parte de tot ce isi doresc si sa se simta in centrul atentiei, indiferent de evenimentul pe care il joaca.

Astazi jucatorii se vor incalzi putin la primul supersatelit unde cu un buy in de doar 120 RON cu rebuy si addon, poti ajunge la Main Event. Daca reusesti sa te califici astazi inseamna ca te vei putea bucura pana dimineata devreme de petrecerea oferita pentru invitati, petrecere care mai mult ca sigur va avea un succes enorm si despre care am mai vorbit.

Daca astazi va fi o zi in care veti intra in atmosfera jocului si va veti cunoaste adversarii la petrecere, atunci incepand de maine, pokerul va fi trait la intesitate maxima. La ora 13:00 se va desfasura un nou satelit de calificare, iar incepand cu ora 18:00 se va juca prima zi a side eventului de 150E cu second chance. Vineri urmeaza prima zi din Main Event, care se va juca pana noaptea tarziu.

In cursul zilei de Sambata, evenimentul principal va continua, iar spre seara se va juca al doilea side event, cel de 330EUR knockout, un side event care a avut mare succes la toate editiile PokerFest.

Duminica, cele 3 mese finale isi vor alege campionii. Va fi desemnat un nou campion PokerFest si 2 castigatori ai Side-Eventurilor.

Pentru ultimele actualizari urmariti pagina PokerFest, forumul Holdem Romania si retelele de socializare!

Succes tuturor celor care vor participa la PokerFest Deva!

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!