Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

PokerFest continua cu sala de turneu plina! Peste 200 de jucatori la al doilea supersatelit

Autor: | 03/09/2013

Dupa cum va spuneam de ieri, a doua parte a sezonului PokerFest 2013 a debutat in forta cu festivalul de la Mamaia care se pare ca devine una dintre cele mai populare etape ale circuitului de turnee.

A doua zi a festivalului este in plina desfasurare si avem deja cateva numere care confirma un interes foarte ridicat al jucatorilor. Astazi s-au dat 38 de tickete pentru Main Event si numarul jucatorilor inscrisi in satelit a crescut la 213  fata de 182 cati au fost ieri, cand spre finalul zilei s-a jucat si Ladies Eventul , castigat de Andreea Iordache care a ajuns la heads-up cu Gina Pistol.

La side eventul cu numarul 1 , care a inceput in jurul orei 19:00 erau deja peste 70 de persoane inscrise inainte de finalizarea perioadei de late registration.

Cei care nu au reusit sa se califice mai au maine la dispozitie un supersatelit, la ora 17:00 cu 3 ore dupa debutul Main Eventului.

Daca nu ati ajuns la PokerFest puteti sa urmariti transmisia evenimentului principal in format live-text pe pagina oficiala a evenimentului incepand de maine.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!