Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

PokerFest Bucuresti – astazi debuteaza o saptamana de poker in capitala

Autor: | 06/05/2013

PokerFest-Bucuresti-Howard-Johnson

O noua saptamana de poker va fi gazduita de hotelul Howard Johnson

O noua etapa PokerFest a debutat la Bucuresti in urma cu cateva minute, printr-un supersatelit catre Main Event-ul ce va incepe pe 8 Mai cu ziua 1A sau pe 9 Mai cu ziua 1B.

Dupa sarbatorile pascale, nu exista nimic mai bun pentru a intra din nou in priza, decat o saptamana intreaga de poker de cea mai buna calitate, alaturi de cei mai buni jucatori de poker din Romania. Gazda festivalului este ca de obicei hotelul Howard Johnson – Sala Iridium, care este si un loc perfect pentru a va racori si a scapa de temperaturile mari de afara.

Intrarea in Main Event este in valoare de 1000EUR si daca nu ati castigat deja un loc, aveti la dispozitie 3 supersateliti in care “va ploua” cu locuri pentru ziua 1A sau 1B a turneului principal.

Vor fi si 3 side eventuri care isi vor afla castigatorii tot Duminica, mesele finale desfasurandu-se in acelasi timp. Pentru a vedea programul complet accesati aceasta pagina.

Sateliti pentru Eureka Croatia si ISPT

O premiera pentru festivalurile PokerFest o reprezinta satelitii organizati catre evenimente din afara tarii. Daca participati la turneul din capitala, atunci puteti sa va incercati sansele pentru a castiga un loc in valoare de 1500 EUR pentru Eureka Croatia sau un loc in valoare de 4000 EUR pentru ISPT.

Satelitii vor avea loc pe 9 si pe 11 Mai.

Pentru a ramane la curent cu noutatile, vizitati pagina oficiala PokerFest sau sectiunea dedicata de pe forum. Dorim sa le uram tuturor participantilor succes si un drum cat mai usor catre trofeu si premiul cel mare!

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!