Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

PokerFest Bucuresti: 27 jucatori au intrat in bani

Autor: | 02/03/2012

La aproximativ o ora dupa miezul noptii, au mai ramas 27 de jucatori in competitia pentru trofeul PokerFest Bucuresti si un premiu de peste 75.000E. ( vezi premiile pentru primele 27 locuri ).

142 jucatori erau asezati la mese la inceputul zilei cu numarul 2. Printre acestia s-au numarat jucatorii de top din Romania, dar si obisnuiti ai seriei de turnee PokerFest. Pe parcursul zilei au fost eliminati din turneu nume grele ca Dan Murariu, Mihai Manole, Ionel Anton,Cristian Dragomir, Dan Semenescu si multi altii care plecau ca favoriti inainte de inceperea competitiei.

Chipleaderul la inceputul zilei 3 este Cristian Dan care a trecut ziua cu un stack impresionant de 820.500 fise. Nu acelasi lucru se poate spune si despre Toni Judet care are un stack mic de doar 53.000 de fise si va fi fortat sa iasa la joc foarte repede. Alain Medesan este unul dintre jucatorii de top care inca se mai afla in turneu si are o pozitie confortabila , fiind al 6’lea cu putin peste 300.000 de fise.

Chiar daca numarul jucatorilor din Main Event a scazut de la o ora la alta, sala in care s-a desfasurat turneul a fost plina pe tot parcursul zilei. Motivul a fost cel de-al doilea side event: 330E Bounty , la care s-au inscris peste 80 de jucatori si la care s-a jucat pana la masa finala.

Astazi, cei 27 participanti la Main Event vor juca pana se va ajunge la masa finala de 9 persoane. In paralel, de la ora 17:00 va incepe PokerFest Masters, un eveniment cu un buy in de 2.000E si care se va opri de asemenea la ultimii 9 pentru a se relua maine cand vom avea nu mai putin de 4 “finale”: Main Event, PokerFest Masters, Side Event 1 si Side Event 2.

Puteti urmari transmisia zilei cu numarul 3, live text pe Pokernews Romania si transmisia live a mesei finale maine pe siteul oficial PokerFest.

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!