Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Poker Wisdom, scoala de poker dedicata jucatorilor de cash

Autor: | 08/04/2017

macbook_feature_2La inceputul lunii martie s-a lansat proiectul Poker Wisdom, scoala de poker care vine in sprijinul jucatorilor de cash game online. Proiectul Poker Wisdom este rezultatul unei colaborari intense si frumoase dintre Victor Ciubotaru – poker coach, fost invitat al interviurilor holdem.ro si al podcastului Peste Prajit si Cristian Raducan – mental coach.

Victor Ciubotaru a inceput jocul de poker in urma cu aproape 10 ani. Din momentul in care a hotarat ca este o pasiune a inceput sa studieze foarte mult, sa faca parte din grupuri de studiu si sa se implice in mod activ pe forumurile si site-urile de poker.

Ca si jucator profesionist, Victor trateaza poker-ul cu mare seriozitate, disciplina si asumare. Studiul continuu i-a permis intelegerea la un nivel profund al jocului si accesul la informatii foarte utile pe care le updateaza constant. Dornic sa contribuie la dezvoltarea si succesul comunitatii romanesti de poker, Victor a inceput sa faca si coaching privat sau in grupuri.

In urma cu mai bine de 15 ani, Cristian Raducan a inceput sa isi aduca contributia in viata oamenilor prin seminarii, workshop-uri si traininguri atat de dezvoltare personala, de business cat si de consiliere pentru inalta performanta. Ca si coach de inalta performanta a lucrat cu sportivii de la echipa de handbal Steaua Bucuresti alaturi de care a castigat Cupa Challenge, in anul 2006. A continuat apoi colaborarea cu HCM Constanta si cu Echipa Nationala de Handbal masculin cand s-a reusit calificarea la campionatul mondial din Suedia. De aproape 4 ani, Cristi conduce doua grupuri de mastermind, experienta ce i-a confirmat faptul ca succesul este o combinatie intre dezvoltarea continua si calitatea oamenilor cu care ne inconjuram. Mai multe despre Victor si Cristi poti citi aici.

In prezent cei doi conduc grupurile de Mastermind Poker Group si pregatesc o serie de cursuri online. Au lansat deja cursul de cash game, Fundamentele Succesului, un curs pe care il recomand celor care vor sa inteleaga mai bine jocul de poker si sa creasca in mize. Fundamentele Succesului este un curs online ce cuprinde 37 de lectii video despre jocul de poker cash si tips-uri necesare oricarui jucator care isi doreste sa devina castigator si sa intre in lumea profesionistilor. Afla programa completa a cursului AICI.

Jocul de poker este intr-o continua dezvoltare. Apar noi strategii, noi paradigme, noi linii de joc, mentalitati diferite. Jucatorii castigatori de astazi stiu ca volumul nu mai este de ajuns pentru a castiga. Ei au un mindset puternic si combina intr-un mod armonios creativitatea cu logica si jocul cu studiul.

Pornind de la acesta idee a dezvoltarii continue, Poker Wisdom vine in sprijinul celor care doresc sa studieze eficient si sa obtina mai multa valoare din jocul lor. Platforma pusa la dispozitia jucatorilor ofera pe langa continutul accesibil tuturor si sedinte private de coaching (poker sau mental), accesul la grupul de mastermind (potrivit mizei la care joci acum) precum si la cursuri online de poker.

Poker Wisdom Mastermind Group este un grup de jucatori care isi doresc cu adevarat sa invete si sa studieze jocul de poker, oameni care isi asuma responsabilitatea propriului succes. Exista grupe pentru 3 mize diferite de joc astfel incat accesul este permis tuturor indiferent de nivelul la care se afla.
Membrii grupului isi stabilesc saptamanal scopuri, impartasesc experiente si se sprijina pentru a depasi perioadele dificile.Intalnirile au loc saptamanal, in mediul online. O intalnire de grup dureaza maxim 2.30 ore.

Mai multe despre Poker Wisdom Mastermind Group poti citi aici.

Holdem.ro recomanda Poker Wisdom celor care vor sa studieze jocul de cash, sa urce in mize, sa isi imbunatateasca performantele si sa ajunga ulterior jucatori de succes.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!