Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Poker After Dark revine cu al 8-lea sezon dupa 6 ani de pauza

Autor: | 08/08/2017

Daniel Negreanu

Daniel Negreanu

In a doua parte a lunii august va incepe difuzarea unui nou sezon Poker After Dark, unul dintre cele mai cunoscute show-uri de poker care a inregistrat un succes imens inca de la lansare. Primul episod va putea fi vizionat pe PokerGo nu mai devreme de 14 august si desi nu s-a facut inca public lista jucatorilor care au fost invitati in celebrul show televizat pentru primele saptamani, Doug Polk a facut o declaratie pentru Poker Central care ne poate da o idee despre cativa jucatori care vor fi prezenti in noul sezon. El a spus ca ar fi frumos sa vada la aceeasi masa pe cativa jucatori din vechea garda precum Phil Ivey, Phil Hellmuth, Doyle Brunson sau Daniel Negreanu, alaturi de staruri ale noii generatii: Fedor Holz, Ben Sulsky, Isaac Haxton sau Jack Schindler. O batalie intre generatii ar fi excelenta in opinia lui Doug Polk si este greu de crezut ca acesta a mentionat numele respective fara sa aiba ceva informatii concrete in spate.
Poker After Dark este un show tv care a debutat pe 1 ianuarie 2007 si care a fost intrerupt pe 23 septembrie 2011, dupa “Black Friday”. In acest interval au fost difuzate 7 sezoane, cate doua in anii 2007 si 2008, iar mai apoi cate un sezon in 2009, 2010 si 2011. Cel mai scurt sezon a fost cel cu numarul 4 (42 de episoade), iar cel mai lung sezonul 5 care a avut 96 de episoade. In fiecare episod, 6 jucatori de top au fost invitati sa joace poker in varianta 6-max, printre acestia numarandu-se de-a lungul timpului Doyle Brunson, Daniel Negreanu, Phil Hellmuth, Gus Hansen, Chris Ferguson, Mike Matusow, Phil Laak, Phil Ivey, Howard Lederer, Tom Dwan, Patrick Antonius, Antonio Esfandiari sau John Juanda.
In cele 7 sezoane ale show-ului Poker After Dark au fost inregistrate 354 de episoade de cate o ora fiecare (42 de minute de joc efectiv si 18 minute de publicitate), toate fiind difuzate de postul american NBC.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!