Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Pokeit – un nou jucator pe piata softurilor de tracking & analiza

Autor: | 23/05/2012

In timp ce HM si PT se intrec in lansarea si corectarea ultimelor versiuni,  un nou competitor care ofera servicii de tracking si de analiza a mainilor jucate online isi face aparitia pe piata.

Fiind in curs de dezvoltare si de testare BETA de mai bine de doi ani, Pokeit este rezultatul muncii lui Chaz Littlejohn si Bryon Zandt, doi absolventi din North Carolina si jucatori de poker care au regandit modul cum urmarim rezultatele noastre in ceea ce priveste jocul de poker.

In loc de aplicatii desktop pe care utilizatorii trebuie sa le instaleze, in ceea ce priveste Pokeit, toate datele sunt prelucrate de catre serverele Pokeit si toate rapoartele si graficele sunt facute online. Cu exceptia unui mic soft care monitorizeaza istoria mainilor, totul este facut online. Serverele lor sunt foarte puternice si procesarea oricaror date sau a rapoartelor se face practic instant.

In aceasta abordare se observa atat avantaje clare cat si anumite limitari. Acest lucru inseamna ca clientii pot sa joace de pe orice computer, fara a mai fi nevoiti sa instaleze soft-ul. Toata prelucrarea datelor este facuta pe serverele online. Nu mai ai problema salvarii bazei de date, stergerii sau distrugerii accidentale a datelor, etc Practic, datele tale sunt “in cloud” , o tendinta vizibila astazi in orice domeniu.

In plus, iti poti accesa datele de pe orice calculator, chiar si de pe telefonul mobil.

Partea proasta este ca in timpul jocului nu ai acces la HUD. Pentru jucatorii recreationali, acest lucru nu este ceva deranjant, dar pentru jucatorii de volum, jucatorii care joaca zilnic, ei pot considera Pokeit ca un serviciu aditional si nu o inlocuire a trackerului de poker pe care il folosesc in prezent.

Pe langa variantele de Holdem si de Omaha, Pokeit suporta si variante de Stud, Draw si Badugi. Acest lucru face din Pokeit un produs unic care ar trebui sa primeasca destula atentie din partea multor jucatori.

Clientul desktop

Clientul desktop Pokeit

Pentru inceput trebuie sa downloadezi si sa instalezi clientul de la Pokeit. Acest client monitorizeaza ultimele maini jucate si le urca pe internet. El nu ocupa resurse aproape deloc.

Scopul micului program este de a importa istoricul mainilor de pe fiecare site si din fiecare joc. De asemenea, se pot importa maini din Hold’em Manager 1, HM2, PT3 si PT4.

Cand importati un numar foarte mare de maini, primiti un email care va informeaza despre acest lucru.Pe masura ce joci online, Pokeit uploadeaza mainile jucate fara ca sistemul sa iti fie ingreunat deloc. In plus, se foloseste o conexiune criptata, astfel ca traficul nu poate fi interceptat si datele facute publice.

Clientul Web

Interfata Web

Interfata de pe internet are un design deosebit si este o placere sa o folositi. Se observa ca au fost puse multe ore de munca in design si functionalitati.

Pe langa dashboard, care indica lifetime bankroll graph, ultimele sesiuni jucate precum si alte link-uri prin care poti impartasi ultimele maini, exista trei mari sectiuni disponibile : Hand Browser, Report Builder si Smart Graphs. Fiecare sectiune are o functionalitate specifica.

Dupa cum va asteptati, browserul de maini va ajuta sa cautati toate mainile pe care le-ati jucat. Puteti folosi o gramada de filtre pentru a va face cautarea mai usoara. In partea dreapta aveti un display grafic al mainii jucate. Toate mainile sunt private, dar pot fi impartasite pe forumuri sau alte site-uri de socializare. Cu doar un click puteti sa postati o mana pe facebook sau twitter.

Din sectiunea de rapoarte  puteti obtine date despre castiguri/pierderi sau puteti vedea cate un review al mainilor jucate.Statistici legate de jucatori pot fi personalizate,  incluzand pariul de pe fiecare strada, c-bet precum si statistici legate de agresivitate, etc

Pentru jucatorii recreationali,  este recomandata varianta gratuita a acestui program. Daca incep sa joace mai multe maini, atunci ar putea sa se gandeasca serios la achizitionarea pachetului Premium pentru a-si imbunatati jocul. Jucatorii care iau pokerul in serios, nu vor renunta la softul obisnuit de tracking pentru ca acel soft le ofera un HUD, tool de care nu se pot lipsi. Insa daca doresti sa ai o baza de date pentru toate mainile de pe toate siteurile, atunci aici este locul unde poti sa ai acest lucru.

Ramane de vazut daca si cand va aparea un HUD. In acel moment, Holdem Manager si Poker Tracker vor avea un concurent serios.

Viziteaza Pokeit si spune-ne parerea pe forum!

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!