Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Phil Ivey si David ‘Devilfish’ Ulliott, de astazi in Poker Hall of Fame

Autor: | 22/07/2017

aaaaaaaaaa Intr-una din pauzele mesei finale a Main Event-ului World Series of Poker in incinta Rio All-Suite Hotel and Casino, s-au anuntat cele doua nume care, de astazi, vor fi prezente in Poker Hall of Fame, un club select in care jucatori deosebiti sau oameni care au marcat industria pokerului isi vor vedea scris numele odata pentru totdeauna. Din cei 10 finalisti nominalizati pentru Poker Hall of Fame, au fost alese doua personalitati, distinctie pe care anterior au mai primit-o alte 52 de figuri marcante din domeniu.
Primul nominalizat a fost Phil Ivey, probabil cel mai bun jucator al tuturor timpurilor, care abia in acest an a implinit varsta minima care permite accesul in Poker Hall of Fame: 40 de ani. Ivey este o figura marcanta in industrie, este jucatorul cu cele mai mari castiguri online din toate timpurile, aproape 20 milioane de dolari profit pe Full Tilt, are incasari de aproximativ 24 milioane de dolari in circuitul live, este unul din cei 6 jucatori din istorie care au reusit sa castige 3 bratari la aceeasi editie WSOP, e cel mai tanar jucator din toate timpurile cvadruplu castigator de bratara, are 10 bratari si 59 de cashuri la WSOP si e castigator de highroller la Aussie Millions in 2012 si un premiu de $3,582,753, cel mai mare al carierei. In urma cu cativa ani, Ivey a jucat in Vegas o partida de heads-up la mize uriase de $25.000/$50.000 cu mogulul texan Andy Beal si a luat de la acesta $16.000.000 in mai putin de 72 de ore. Ivey e de-asemenea regular la Bellagio in jocuri de mixed cash game la mize nosebleed de $4000/$8000.
Phil Ivey a fost incantat la aflarea vestii si a declarat: “As dori sa multumesc tuturor membrilor in viata care fac parte din Poker Hall of Fame, precum si mass-meddiei care a votat in favoarea mea ca eu sa ajung acolo. Este o onoare ca numele meu sa fie trecut langa legende precum Chip Reesee si Doyle Brunson. Imi place mult pokerul, iar acesta mi-a oferit multe pana acum. Sunt unul din norocosii care a reusita sa-si faca o cariera, un mod de trai dintr-o pasiune”
Cel de-al doilea nume care a ajuns in Poker Hall of Fame este David Ulliott, o personalitate dominanta care nu a mai apucat sa-si vada scris numele in selectul club, el trecand in nefiinta in anul 2015 la varsta de 61 de ani. El are o bratara WSOP, peste 6 milioane de dolari incasari live, iar de-a lungul timpului a aparut in showuri televizate precum International Poker Championship sau Late Night Poker. In 2003 el a reusit sa castige si un titlu WPT, victoria intr-un Main Event EPT fiind singura care l-a despartit astfel de Triple Crown (bratara WSOP – titlu WPT – titlu EPT). In momentul in care Ulliott a plecat dintre noi, el era al doilea cel mai mare castigator in circuitul live din Marea Britanie dupa legendarul Sam Trickett.
In memoria lui Ulliott, familia acestuia a emis un comunicat: “Noi, familia am dori sa multumim publicului larg, mass-mediei si actualilor membri din Poker Hall of Fame care l-au votat pe David. Probabil ca el, acolo sus, canta la chitara si se intreaba de ce a durat atat. Nu exista o zi in care sa nu ne gandim la el si sa nu-i simtim lipsa, dar astazi suntem atat de mandri si de incantati ca si-a primit locul cuvenit in istoria pokerului. Legenda lui “DevilFish” traieste!
Numarul total al membrilor Poker Hall of Fame a ajuns acum la 54, din care doar 22 mai sunt in viata. Lista cuprinde nume precum Johnny Moss, Billy Boyd, Doyle Brunson, Stu Ungar, Johnny Chan, Bobby Baldwin, Billy Baxter, Chip Reesee, Phil Hellmuth, Mike Sexton, Erik Seidel, Barry Greenstein, Linda Johnson sau Scotty Nguyen.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!