Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Phil Ivey pierde in instanta impotriva cazinoului londonez Crockfords Club si nu mai poate sa-si recupereze cele 7,7 milioane de lire sterline castigate la baccarat

Autor: | 25/10/2017

2329 Americanul Phil Ivey, cel care poarta de cativa ani dueluri cu proprietarii cazinoului londonez Crockfords Club, a pierdut in instanta batalia finala impotriva acestora si nu va mai putea sa-si recupereze cele 7,7 milioane de lire sterline pe care jucatorul din Statele Unite ale Americii le-a castigat la baccarat. In 2012, Ivey a jucat o versiune a jocului numita Punto Blanco si a fost acuzat de faptul ca s-a folosit de o tehnica considerata ilegala si denumita “edge-sorting” pentru a influenta rezultatul final si implicit a castiga suma mentionata. La putin timp dupa partida jucata acum 5 ani, Ivey s-a intors in Statele Unite si a constatat ca in contul sau i-a fost trimis miza initiala a partidei, 1 milion de lire sterline, insa nu si profitul de 7,7 milioane.
In aceasta saptamana, toti cei 5 judecatori care au dat verdictul final au votat in unanimitate in favoarea cazinoului londonez, Ivey fiind astfel pus in situatia sa renunte la castigul obtinut atunci. Phil Ivey este considerat a fi cel mai bun jucator de poker din toate timpurile, avand un profit in mediul online de aproape 20 milioane de dolari si incasari in turneele live de aproximativ 23 milioane de dolari, ocupand locul 6 in clasamentul all-time. Se crede ca sumele mentionate mai sus sunt depasite lejer de profitul obtinut de american in jocurile de cash desfasurate in Vegas sau Macau, bogatasii asiatici dornici de adrenalina fiind cotizanti de-a lungul timpului in dreptul contului jucatorului din Statele Unite.
De-asemenea, intr-o sesiune maraton desfasurata pe parcursul a 3 zile in Las Vegas in urma cu mai multi ani, Phil Ivey a jucat heads-up cu magnatul Andy Beal, un om putred de bogat, la mize $25.000/$50.000 si a luat de la acesta $16.000.000 in mai putin de 72 de ore. Totodata, Ivey e regular in jocurile de $4000/$8000 Mixed Cash Game la Bellagio.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!