Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Phil Ivey nu mai este cel mai mare castigator de pe FullTillt. Patrik Antonius i-a luat locul!

Autor: | 27/04/2014

Phil Ivey a jucat in aceasta saptamana mai multe evenimente in cadrul EPT Monaco. Foto: PokerNews

Phil Ivey a jucat in aceasta saptamana mai multe evenimente in cadrul EPT Monaco. Foto: PokerNews

Schimbare in topul castigatorilor all time de pe FullTilt Poker: dupa o dominatie de multi ani, Phil Ivey a pierdut locul 1, fiind devansat de Patrik Antonius care joaca pe FullTilt Poker cu nickname-ul “FinddaGrind”.

Patrik Antonius joaca cu acest nickname intrucat nu mai foloseste numele lui real din vremea cand era FullTilt Pro, inainte de cumparara FTP de catre Rational Group.

Astfel, adunand castigurile de pe “Patrik Antonius” cu cele de pe “FinddaGrind”, constatam ca jucatorul Finlandez a ajuns la castiguri all time de 16.4 milioane $.

Phil Ivey, care a revenit si el la vechiul nickname “Polarizing”, a inregistrat in ultima vreme pierderi de 4,7 milioane $ si se pare ca nu mai reuseste sa castige ca in anii trecuti, jucatorul fiind constant in topul saptamanal al pierzatorilor oferit de HighStakesDB. In acest moment, Ivey mai are un profit de “doar” 14.5 mil $ pe FullTilt Poker.

Gus Hansen , ramane insa cel mai mare pierzator pe platforma online, cu un record care nu credem ca va fi depasit foarte curand. Jucatorul originar din Danemarca a pierdut nici mai mult nici mai putin de 17,38 milioane $ de cand joaca pe FullTilt Poker.

 

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!