Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Phil Galfond revine in jocul online

Autor: | 03/03/2012

Cu siguranta ca jucatorul profesionist de poker Phil Galfond nu a avut un inceput de an prea promitator.

Jucatorul in varsta de 27 de ani a suferit un downswing de 680.000$ jucand in mare parte la 100$/200$ PLO pe PokerStars, inainte sa se decida sa ia o decizie tactica. Ca urmare a acestei decizii, Phil Galfond scrie pe blogul sau :

“Am pierdut la poker 10 zile din 10. In unele zile am pierdut mai mult, in altele mai putin si asa am decis sa iau o pauza. Am plecat dinVancouverin urma cu cateva zile. Voi sta in SUA timp de cateva zile, facand niste lucruri destul de interesante.”

Prin urmare, Phil Galfond a absentat de la jocul online aproape pe toata luna februarie, inainte sa scrie pe Twitter in data de 25 :

“Salutare. Abia m-am intors inVancouver, asa ca puteti sa va asteptati sa ma gasiti la mesele de joc. Sper ca de data aceasta nu imi va merge chiar asa de rau cum mi-a mers inainte.”

Se pare ca Phil si-a mai recuperat din pierderi, dupa ce a castigat 117.000$ intr-o sesiune de 3.368 maini la 25$/50$ si 100$/200$ PLO.

Phil Galfond a reusit sa isi reduca pierderile pe acest an la “doar” 344.057$.

Phil Galfond a glumit ca a castigat din cauza karmei de la turneul LLS

LLS vine de la “Leukemia & Lymphoma Society” iar Phil Galfond promoveaza acest subiect prin turneul sau caritabil de 10$ din luna martie, care se va tine pe PokerStars. Se pare ca Phil a fost inspirat sa tranga aceste fonduri de catre amica sa, Vanessa Ragland, care concureaza pentru LLS “Woman of the year”.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!