Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Phil Galfond paraseste Bluefirepoker

Autor: | 11/12/2011

Intr-un articol de-al lui Phil Galfond pe blogul personal, el a spus urmatoarele :

„Am scris aceste cuvinte pe blogul meu, dar post-ul a fost mutat. Am incercat sa il repostez, dar nu am reusit, asa ca postez aici, deoarece vreu sa ma asigur ca mesajul meu este citit. Nu mai am niciun loc unde sa pot sa postez, asa ca sper sa fie OK.

De unde sa incep? Nu cred ca am prea multe optiuni, asa ca voi incepe cu scopul acestui post :

Incepand de azi ma despart de Bluefirepoker.com. Este foarte greu pentru mine sa fac acest lucru, sa ma despart de ceva ce am ajutat sa fie construit de la zero, dar cel mai greu imi este sa ma despart de comunitate…de membri si de antrenorii mei. Va rog sa intelegeti ca aceasta este o decizie pe care am luat-o cu greu. Imi pare rau ca nu pot intra in detalii.

Multumesc antrenorilor care s-au alaturat echipei, mai ales grupului care a facut aceasta „calatorie” impreuna cu mine : Jason, Giggy, Niman si Don. Sunt foarte mandru de filmele pe care le-am pus ca o echipa ce suntem in ultimii 3 ani.

Multumesc si membrilor care au urmarit saptamanal filmele pe care le-am pus. Sper ca am putut sa va ajut in a va imbunatati jocul. M-am bucurat ca am putut sa imi impartasesc ideile cu voi si intotdeauna m-am straduit sa intelegeti ce am de zis.

Eu cred ca cea mai buna cale de de a preda si de a invata este prin idei, prin procesul gandirii si sa iti pui tie mereu intrebari. Mi-am facut ca scop sa va impartasesc gandirea mea despre joc.

Dupa cum stiti, intotdeauna am incercat sa va invat cum sa ganditi despre joc, in loc sa va dau tips & tricks. Daca am reusit, sper sa luati acele „unelte” si sa continuati sa progresati in acest domeniu.

Pentru membri, voi mai face inca 4 filme pe care voi incerca sa le pun intr-o alta locatie.

Dupa acest post nu voi mai pune nimic pe blog. Nici nu stiu daca imi voi face alt blog, dar pana atunci ma puteti urmari pe http://twitter.com/philgalfond.

Voi munci putin mai mult ca sa il aduc la zi..”

Phil Galfond anunta ca i-a fost schimbata parola la contul sau de pe Bluefirepoker.com, iar orice postare de acolo nu ii apartine lui.

Pentru mai multe detalii aveti aici post-ul original : http://forumserver.twoplustwo.com/29/news-views-gossip/stepping-down-bluefire-1137843/

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!