Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Peste 20 vedete participa la un turneu de poker sponsorizat de Microsoft

Autor: | 10/10/2014

microsoft pokerSunt de notorietate povestile despre Bill Gates si partenerul sau Steve Ballmer care jucau poker in camera lor din campusul de la Harvard si ca o parte din banii folositi pentru inceputul companiei gigant au provenit din castigurile din poker realizate de Bill Gates.

Pe 11 Octombrie, Microsoft va sponsoriza pentru prima data un turneu de poker caritabil, la care si-au anuntat deja participarea peste 20 de vedete si personalitati pe langa jucatorii care se pot inscrie de pe site-ul evenimentului.

Banii stransi vor fi donati integral si vor fi folositi pentru construirea a doua fantani de mare adancime pentru a oferi acces la apa potabila in Niger, Africa de vest.

Castigatorul turneului va primi un bilet in valoare de 5000$ catre un eveniment din cadrul WSOP 2015. Intrarea in turneu va costa 75$ si sunt disponibile rebuyuri nelimitate pentru 25$.

70$ GRATUIT, 100$ adaugati zilnic si pana la 30.000$ in doar cateva minute!

Printre vedetele care si-au anuntat participarea sunt actrita Jill Michele Melean, Don Most ( Dungeons & Dragons ), Adrian Paul ( cunoscut pentru rolul principal din Nemuritorul ), Kelly Hu ( roluri in The Scorpion King si Testoasele Ninja ), Carl Weathers ( seria Rocky si Predator ), Billy Burke ( Twilight ), chitaristul Jerry Cantrell, vedeta TV David Sheehan si alte nume cunoscute pe continentul american. Printre celebritati s-au strecurat si cateva nume care au ceva mai multa experienta in joc si cu siguranta isi doresc foarte mult sa castige premiul pentru locul 1 pe langa ajutorul dat in strangerea de fonduri. Barbara Enright, Angel Guillen, Maria Ho si George Kozel au ceva sanse in plus fata de ceilalti participanti.

Turneul va avea loc in Los Angeles si spectatorii vor putea si ei participa pentru un pret de 25$ sau 50$ ( pachet VIP ).

Evenimentele de acest tip au devenit foarte populare, mai ales dupa prima editie One Drop, organizata in cadrul WSOP de catre Guy Laliberte.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!