Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Peste 100.000 RON si 100.000$ castigati de jucatorii Romani de turnee de poker in acest weekend!

Autor: | 17/03/2014

poker-wallWeekendul care tocmai s-a incheiat a fost unul foarte bun pentru jucatorii Romani de turnee de poker daca privim prin prisma rezultatelor obtinute la PokerFest Club – cel mai mare club de poker din Romania si online pe PokerStars, cel mai mare site de poker din lume.

La PokerFest Club, duminica tarziu in noapte s-a jucat masa finala a celui mai mare turneu de weekend din Romania – 330 NL Holdem, care a avut un buy in de 330 RON si un fond de premii garantat la 100.000 RON. Turneul a atras 351 intrari in cele 2 zile de start si urmatoarea editie va avea loc in acest weekend cand fondul de premii va fi din nou de minim 100.000 RON. Locul 1 a fost castigat de Valentin Slavitescu care a luat 25025 RON pentru locul 1. In urma acestei victorii, el a avansat pe locul 21 in leaderboardul castigurilor all time de la PokerFest Club. La acest turneu, au intrat in bani 32 de jucatori.  Puteti citi aici o scurta cronica a mesei finale pe care o puteti vedea si pe YouTube.

Va recomandam sa consultati programul turneelor de la PokerFest Club pentru a putea participa la cele mai bune jocuri de poker din Romania.

Si pe PokerStars, cel mai mare site de poker din lume, avem motive mari de bucurie pentru ca maka ( drogaatu ) a reusit in sfarsit dupa multa munca sa “loveasca” un turneu consistent. A castigat 22.249,91$ in editia speciala Bigger 22 si acesta este cel mai mare premiu din cariera sa. Scorul serii a fost obtinut de House of Hor ( Dan Hila ) care a luat locul 1 la turneul Bigger 109 – 40.743,58$.

Printre jucatorii care au obtinut premii mai importante in turneele de peste weekend il regasim si pe Cristian Dragomir ( unluckybs ), jucator care nu mai are nevoie de nici o prezentare si care a luat locul 2 la 22$ Saturday 6 Max impreuna cu un premiu de  5.341,88$. Tot saptamana trecuta el a mai reusit un loc 2 la PokerFest Club in turneul 6 Max Re-Entry pentru care a luat 2025 RON dupa un meci heads up de aproximativ 2 ore, castigat de Sorin Constantinescu.

Un alt premiu important a fost locul 1 castigat de D_marius_M la turneul Bigger 11 pentru care a luat 20,936.48$ fara a face deal.

Lista completa a celor mai importante premii de peste weekend de pe PokerStars o puteti gasi aici: Rezultate Romanesti in Turneele de la PokerStars unde puteti sa ii si felicitati pe castigatori.

Le uram tuturor “La mai mare” si ii felicitam pentru premiile obtinute.

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!