Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Pennsylvania va deveni al 4-lea stat american in care se va legaliza pokerul online

Autor: | 27/10/2017

pennsylvania-sign-940x540 Dupa Nevada, Delaware si New Jersey, Pennsylvania va deveni in perioada imediat urmatoare al 4-lea stat american in care gamblingul online va fi legalizat, amatorii de jocuri de cazino, iubitorii de poker si dornicii de adrenalina in sporturi virtuale pe internet fiind cei care se vor bucura de aceasta oportunitate. Miercuri noapte, proiectul de lege H271 a trecut de Senat, iar ulterior si de cealalta camera componenta a Congresului american – The House, iar in urmatoarele 10 zile guvernatorul Tom Wolf va pune stampila pentru ca proiectul sa devina lege. Daca nu o va face, dupa perioada mentionata proiectul va deveni automat lege. Primii operatori online care vor putea oferi jocuri in Pennsylvania vor fi Ipoker si Igaming, insa in viitorul apropiat si alti operatori vor fi eligibili pentru a opera in metropole mari precum Pittsburgh sau Philadelphia.
John Pappas, director executiv in cadrul Poker Players Alliance (PPA) a declarat: “La 4 ani de la legalizarea gamblingului online in New Jersey, a venit randul Pennsylvaniei sa ia decizia corecta. Este o victorie majora pentru consumatori, iar faptul ca Igaming a avut un succes imens in New Jersey da mari sperante pentru ca acesta sa fie repetat si in Pennsylvania”.
Cu aproape 13 milioane de locuitori, Pennsylvania este al 6-lea cel mai bogat stat american, 45 din primele 1000 de companii care activeaza in Statele Unite ale Americii avandu-si sediul aici.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!