Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Patrick Antonius vs Rui Cao pentru 1 milion de $!

Autor: | 31/01/2013

Rui Cao i-a oferit lui Patrick Antonius oportunitatea de a se duela pentru suma de 1 milion de $, intr-un format mai putin obisnuit. In ceea ce priveste tipurile de joc, cei doi vor aborda NL Hold’em Heads-up, Pot Limit Omaha, 2-7 Triple Draw, fiecare dintre aceste tipuri de jocuri avand o suma dedicata, astfel:

-300,000$ pentru 2-7 Triple Draw

-350,000$ pentru No Limit Hold’em

-350,000$ pentru Pot Limit Omaha

Momentan acordul dintre cei doi priveste doar informatiile pe care le-am prezentat deja, data la care se va desfasura aceasta provocare fiind inca incerta datorita programului incarcat al lui Patrick Antoinius, care momentan se afla inca in cursa pentru premiul de 1,6 milioane de $ la Aussie Millions.

Cei doi nu se intalnesc acum pentru prima data, acestia confruntandu-se in 2011 la mesele de la FullTilt, Antonius luandu-i lui Cao aproximativ 800,000$ intr-o singura sesiune. Sa nu uitam ca Antonius este al doilea cel mai mare castigator de pe FullTilt, fiind intrecut numai de Phil Ivey. Cao a lansat o serie de zvonuri in presa despre prezenta lui Antonius in jocurile de nosebleed, insa finlandezul a negat aceste afirmatii si a sustinut ca Rui Cao nu face decat sa-l instige, fiind suparat pentru ca i-a luat sume impresionante de bani.


In timp live ambii jucatori sunt cunoscuti pentru calitati extraordinare, in special pentru placerea lor de a aborda jocul de Pot Limit Omaha, precum si preferinta pentru mizele extraordinar de mari, in mediul online Antonius este de departe castigator, inregistrand castiguri de aproximativ 16 milioane de $ la FullTilt Poker, de pe mai multe conturi, in timp ce Rui Cao este pierzator pe PokerStars aproape 600,000$, iar pe FullTilt are inregistrat un profit de 7 cifre.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!