Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Patpatpanda si cottonseed1 marii castigatori online

Autor: | 26/01/2013

In ultimele zile lucrurile au luat o intorsatura ciudata in pokerul online, iar jucatorii care au fost pierzatori sau care s-au ascuns dupa castiguri modice si sesiuni de joc neimpresionante au aparut pe raderele websiteurilor de poker in mod abrupt.

“patpatpanda” a castigat peste 1,3 milioane de $ in ultimele 12 zile, dupa ce in primele doua luni de joc la FullTilt a pierdut aproape 2 milioane de $, conform HighStakesDB. Cu toate acestea, performanta sa nu este la fel de impresionanta ca cea a lui Isildur1 care a castigat aproape 5 milioane de $ in primele 12 zile ale anului 2013. Intre jucatorii de la care “patpatpanda” a castigat sumele impresionante se numara Gus Hansen si “DealMeInFast”, cunoscuti amandoi pentru perioade mai proaste la mesele online in ultima perioada.

Un alt jucator care s-a remarcat ieri a fost “Erik1223” care a avut un upswing de 1 milion de $ in ultima saptamana, desi profitul de ieri a nu a fost atat de substantial, apropiindu-se de suma de 200,000$. Acesta insa a avut oponenti de renume chiar si pentru FullTilt, reusind sa extraga aceasta suma de la “PostFlopAction” si Patrick Antonius.

La polul opus, cele mai mari piereri le-a inregistrat ieri “punting-peddler” care in ultimele 3 zile a descris un grafic descendent care a ajuns acum la 1,3 milioane de $.

Au lipsit de pe radarele websiteurilor de tracking jucatorii mari precum Isildur1 deoarece acestia au participat la seria NBC Heads-Up, eveniment cu intrarea de 25,000 $ care a avut prima editie in 2005, castigata de Phil Hellmuth. Castigatorul va primi 750,000$ si va fi incoronat cel mai bun jucator de heads-up live!

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!