Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Partypoker spera la un miracol pentru a acoperi garantatul de $20 milioane in turneul Millions Online

Autor: | 02/12/2018

a0c7b9197e Conducerea PartyPoer spera la un miracol pentru a acoperi garantatul de $20 milioane in turneul Millions Online, asta dupa ce in primele doua zile de start s-au inscris in competitie 2058 de jucatori, putin peste jumatate din numarul necesar pentru acoperirea sumei puse la bataie. Tom Waters, director general in cadrul Party a declarat ca planurile companiei sale au fost inca de la inceput acelea de a dobori recordul de garantie intr-un turneu disputat online. “Stiam ca cel mai mare turneu organizat vreodata pe internet a garantat premii de $12.4 milioane, asa ca ne-am gandit cat sa fixam garantatul pentru a stabili un nou record. 15 milioane nu suna prea bine din mai multe motive, asa ca l-am setat la 20 de milioane. Ne-am dat seama ca avem nevoie de un marketing cat mai bun pe 12 luni de zile pentru a aduce la mese cat mai multi jucatori ce frecventeaza astfel de turnee cu buy-in-uri de peste $5000”. Primul flight de start in care s-au inregistrat 1.574 inscrieri l-a facut pe Waters sa rasufle usurat, intrucat se acoperise peste o treime din suma garantata. Ziua 1B a fost insa un dezastru: doar 484 de intrari, iar numarul de participari necesare pentru acoperirea garantatului a ajuns abia la jumatate. Cu toate acestea, turneul mai are inca 3 flight-uri de start: astazi ziua 1C, maine ziua 1D si marti un 1E Turbo in care PartyPoker spera sa acopere pe ultima turnanta suma de 20 milioane de dolari.
Waters a mai declarat: “Stim ca am sarit cativa pasi de la 5 milioane, atat cat am garantat anul trecut si pana la 20, suma pusa la bataie anul acesta. Daca am fi garantat 10, nu mai stabileam recordul, iar 20 era suma ideala din punctul nostru de vedere. La ora actuala, ceea ce am oferit noi este maximum ce poate fi garantat la un turneu de poker in conditiile pietei curente. Speram sa se joace cat mai multi sateliti pentru ultimele flight-uri de start si sa atingem cifra de 4000. Orice numar sub 4000 va fi dezamagitor, insa nu va fi un dezastru”.
Daca nu se acopera cele 4000 de inscrieri, turneul Millions Online ar fi a doua competitie organizata de PartyPoker in decurs de o luna care va beneficia de overlay, asta dupa ce recent incheiatul partypoker Caribbean Poker Party desfasurat in Bahamas a avut un overlay de $925.000

Programul Millions Online in continuare

Duminica 2 decembrie – Ziua 1C
Luni 3 decembrie – Ziua 1D
Marti 4 decembrie – Ziua 1E (Turbo)
Marti 4 decembrie – Ziua 2
Miercuri 5 decembrie – Ziua finala

Sursa foto: Pokernews

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!