Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

PartyPoker reincepe promotia Gladiator

Autor: | 09/03/2012

Una dintre cele mai populare promotii de la PartyPoker de anul acesta, The Gladiator, revine luna aceasta pe al doilea cel mai mare site de poker din lume. Deja este functional, deoarece a inceput de la data de 1 martie, dar va continua pana la finalul lunii, asa ca mai este destul timp sa participati si sa castigati.

Promotia este simpla. Toti jucatorii trebuie sa castice 1 Party Point in cel putin 5 zile in decursul aceste luni pentru a fi eligibili pentru un premiu. Cu cat un jucator strange mai multe puncte, cu atat poate primi premii mai valoroase.

Cel mai mic premiu, cel acordat pentru 1 punct castigat in 5 zile, este un loc la turneul de 500$ freeroll, care se va desfasura in data de 1 aprilie.

Premiul cel mare este dedicat jucatorilor cei mai loiali. Cine castiga 1.200 puncte in decursul celor 30 de zile ale lunii martie, va primi un pachet de 8.000$ pentru World Poker Tour. Acest pachet poate fi folosit pentru un buy-in la orice turneu WPT, precum si cheltuieli de calatorie. Pentru cei care nu doresc sa participe la WPT, acel pachet poate fi convertit intr-un premiu cash in valoare de 5.000$.

Orice jucator care castiga un premiu in bani va primi un loc la turneul de 25.000$ Gladiator freeroll din data de 8 aprilie.

Ca orice promotie de la PartyPoker, jucatorii trebuie sa isi activeze promotia de pe contul lor, pentru a avea in evidenta punctele cumulate.

Deschide acum un cont la PartyPoker si participa la promotia Gladiator!

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!