Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Parteneriat istoric semnat de PartyPoker in SUA – New Jersey

Autor: | 12/01/2014

partypoker new jersey 1Pentru prima oara in istorie, pe teritoriul SUA s-a semnat un parteneriat de sponsorizare intre un operator care ofera jocuri de noroc online si o organizatie sportiva.

Astfel, PartyPoker ( devenit deja cel mai mare site de poker online care opereaza legal in SUA ) a devenit partenerul oficial de gambling online pentru Philadelphia 76ers ( NBA ) , New Jersey Devils ( NHL ) si Prudential Center ( o arena cu aproape 20.000 locuri care gazduieste peste 200 de evenimente pe an ).

NBA si NHL si-au dat deja acordul pentru acest parteneriat.

Inca de la lansarea PartyPoker in New Jersey, la fata locului au fost prezenti unii dintre cei mai importanti oameni din companie care au supervizat indeaproape relansarea PartyPoker intr-un stat din SUA cu un potential ridicat. In urma unor campanii agresive pe toate caile, PartyPoker a ajuns sa aiba mult peste 50% din piata din New Jersey care saptamana trecuta inregistra aproximativ 150.000 conturi deschise pe siteurile de poker online.

Parteneriatul proaspat incheiat a devenit vizibil incepand din acest weekend cand o mare parte din arena a primit branding permanent PartyPoker si au fost create locatii speciale in care trecatorii pot incerca jocurile gratuit avand parte de bonusuri exclusive pentru acea locatie.

In acest an se asteapta lansarea jocurilor de poker online si in alte state din SUA, iar PartyPoker pare favorit in toate datorita bunei relatii cu autoritatile din SUA.

partypoker new jersey 2In 2006 PartyPoker era cel mai mare site de poker din lume, dar a decis sa respecte legile SUA si s-a retras de pe piata, interzicand accesul jucatorilor americani pe site. Drept urmare, in mai putin de 24 ore, actiunile PartyPoker au scazut cu peste 60% si in mai putin de un an, PokerStars a trecut pe primul loc.

Se pare ca dupa mai bine de 7 ani, aceasta miscare s-a dovedit una inspirata intrucat PokerStars a primit interdictie timp de 2 ani in New Jersey si se zvoneste ca aceeasi masura va fi luata si de alte state care vor legaliza pokerul online.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!