Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Parlafes e de neoprit la Deauville: romanul e mega Chip Leader in ultimii 6 si are mari sanse sa castige titlul EPT!

Autor: | 06/02/2015

dany-parlafes-castiga-iPops-Barcelona-sursa-PokerRedZi excelenta pentru romanul Dany Parlafes la EPT Deauville, acesta reusind sa intre la masa finala si sa termine ziua pe primul loc, fiind Chip Leader detasat si avand sanse mari maine pentru titlul EPT. Dany are un stack de 7.580.000 chips-uri, avand cat urmatorii 3 clasati la un loc. Un roman, 3 francezi, un bulgar si un lituanian se vor duela sambata pentru locul 1 si peste 500.000 de euro pusi in joc pentru castigator intr-unul din cele mai importante turnee europene din seria European Poker Tour.

Dany a avut o zi excelenta si a acumulat fise dupa fise, unul din poturile mari castigate de jucatorul nostru fiind impotriva italianului Savinelli. Acesta deschide din small blind la 135.000 si primeste raise la 315.000 de la Dany care se afla in big blind. Savinelli ii face 4bet all-in, insa callul romanului vine instant. Parlafes arata AA, in vreme ce Savinelli este dominat copios cu AKo. 9K9 pe flop, turn-ul J si river-ul 9 nu mai pot schimba situatia pentru jucatorul din “Cizma”, iar Parlafes castiga un pot excelent de 1.375.000 si il elimina pe Savinelli din concurs.

Situatia la finalul zilei 5:

end

 

Maine il vom urmari pe Dany Parlafes cu incepere de la ora 14:00 in direct la masa finala de la EPT Deauville [livestream]

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!