Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Parerea lui Daniel Negreanu despre timpul de gandire in turnee

Autor: | 13/03/2015

Daniel_Negreanu_2007Timpul de gandire in cadrul turneelor live a creat si probabil va crea controverse si de acum inainte, canadianul Daniel Negreanu hotarand sa dezbata aceasta problema zilele trecute pe blogul sau. El a avut o discutie cu jucatorul profesionist Jordan Cristos, odata cu decizia celor de la WPT de a modifica la o ora structura level-urilor la mesele finale.

Lui Daniel Negreanu ii place sa joace cat mai multe maini si considera ca skillul este cel care trebuie sa faca diferenta chiar si la masa finala, astfel ca nu agreeaza prea tare jucatorii care se gandesc foarte mult mai ales la unele decizii care se pot lua foarte repede. De exemplu, cand esti UTG si stai 2 minute sa te gandesti daca sa iti joci mana ori nu sau daca cineva iti da 4-bet pre-flop si tu iei decizia in mai multe de 2 minute, atunci cu siguranta exagerezi in privinta tanking-ului.

Respecta jucatorii de la masa, respecta structura blindurilor, structura turneului, respecta-te intotdeauna pe tine insuti. Nu exagera cand nu trebuie sa exagerezi, ceilalti jucatori vor intelege cand ai o decizie grea de luat, insa cand ea este simpla nu fi nesuferit sa incetinesti jocul doar pentru a diminua numarul de maini jucate intr o ora si implicit skillul.

Jucatori ca Jordan Cristos care stau mult si se gandesc chiar si la deciziile mai simple probabil vor avea intotdeauna alta parere spunand ca pokerul este “un joc de rabdare”, un joc in care trebuie sa iti tatonezi adversarul in permanenta si sa ii gasesti slabiciunile, punandu-i la incercare chiar si rabdarea lui. Insa si acesti jucatori vor fi enervati daca altcineva va face pe istetul si va sta 10-15-20 de minute sa se gandeasca la o mana.

Totul are o limita, o limita a bunului simt trasata invizibil de care fiecare dintre noi ar trebui sa fie constient atunci cand se afla la masa de joc.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!