Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Overlay masiv ieri la un satelit de €530 pe Stars. Doar 3 jucatori s-au luptat pentru un pachet garantat in Main Event-ul EPT Monte-Carlo

Autor: | 11/03/2018

aaaaaaa Situatie absolut rarisima ieri la un satelit de calificare in valoare de €530 desfasurat in jurul orei 21:00, care garanta un pachet pentru Main Event-ul de €5,300 buy-in din cadrul EPT Monte Carlo, competitie care va avea loc la sfarsitul lunii aprilie. La startul lui s-au aflat doar 3 jucatori, cu totii luand una dintre cele mai profitabile decizii in momentul in care au decis sa se inregistreze in turneu: ei s-au luptat in 3-handed pentru pachet, asistand astfel la un overlay masiv, intrucat buy-in-urile cumulate ale participantilor insumau cu mult sub valoarea garantata a turneului. Argentinianul carozo1959, britanicul hdjgkfkgsdl si chinezul zyang1982 au jucat 44 de minute, deznodamantul fiindu-i favorabil celui din urma, care pe langa pachet a primit si €328 bani de buzunar.
Interesant este ca in satelitul mentionat, Pokerstars adauga cate un pachet + €328 bani de cheltuiala, la fiecare €8500 adaugati in prizepool, asadar situatia in care cei 3 s-au regasit a fost una extraordinar de favorabila si foarte rara.
Satelitii pentru turneele live sunt in general genul de turnee care pot beneficia de overlay, mai ales cei care se disputa cu cateva luni inainte de startul competitiei, cand pot aparea astfel de situatii foarte profitabile pentru jucatorii care se inscriu. Astazi de la ora 20:03 este programat un alt satelit de €530 buy-in, care de aceasta data garanteaza 5 pachete in Main Event. La aceasta ora in turneu sunt inscrisi doar 2 jucatori.

hey

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!