Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Ongame – singura retea de poker cu o crestere importanta in ultimele 2 luni

Autor: | 10/07/2014

Reteaua Ongame, detinuta tot de Amaya Gaming ( care a cumparat PokerStars si FullTilt Poker pentru 4.9 mld $ ) se pare ca nu urmeaza trendul general de usoara scadere sau stagnare al industriei.

Conform graficului de mai jos oferit de PokerScout, piata internationala stagneaza in timp ce reteaua Ongame este singura care inregistreaza o crestere de aproximativ 9% in traficul de cash game.

ongame-traffic-graph

Cresterea traficului pare sa nu aiba nici o explicatie, insa unii isi explica aceasta crestere prin increderea sporita a jucatorilor in Amaya Gaming dupa cumpararea PokerStars si FullTilt Poker.

Amaya Gaming a cumparat reteaua Ongame in Octombrie 2012 de la bwin.party si a suferit o scadere consistenta a traficului, pentru ca de la inceputul acestui an sa se stabilizeze si iata acum sa inregistreze o crestere spectaculoasa in ceea ce priveste traficul la cash game.

Puteti juca in reteaua Ongame pe PokerHeaven, unde avem un deal special ( cel mai bun pentru jucatorii din Romania ) sau pe RedKings Poker unde primiti 30$ GRATIS instant si aveti acces la un race de 10.000$.

Articolul complet este disponibil pe PokerFuse Pro.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!