Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Ongame Network 2.0

Autor: | 09/02/2012

Cand Bwin si PartyPoker au anuntat anul trecut ca se vor uni, s-a format cea mai mare companie de jocuri online. Cand se vor uni platformele, traficul pe PartyPoker va creste cu ~20%, lucru care va asigura locul #2 definitiv in clasamentul PokerScout pentru reteaua de jocuri.

Bwin a cumparat reteaua Ongame in 2005. La acea vreme, cel mai de succes site de poker era PokerRoom, care a inceput in anul 1999. Totusi, site-ul a fost inchis in 2009, iar Bwin a transferat conturile jucatorilor in site-ul propriu. Odata cu acest lucru, mai multe firme s-au alaturat celor de la Ongame, cum ar fi operatori de pariuri ca Betsson si Betfair.

Ce este Ongame 2?

“Ongame2” ( sau ON2 pe scurt ) este o sub retea de mese exclusive, disponibile printre cativa membri selectati din reteaua Ongame. Cel mai probabil este ca acesti membri sa fie formati din skinurile mai mari. Exemple: Betsson, Betfair si Bwin, desi lista intreaga nu este cunoscuta. Cei de pe ON2 pot juca la mesele de pe ON1, dar nu invers.

Skinurile mentionate mai sus aduc mai mult din 50% din traficul de pe Ongame. Alta asemanare este ca aceste site-uri sunt cunoscute pentr jocul “responsabil”. Toate skinurile de pe Ongame ar trebui sa urmareasca modelul Essence :

 • sa mareasca numarul de jucatori recreationali
 • sa scada “turnoverul” jucatorilor
 • promovare excesiva pentru cresterea profiturilor
 • fara rakeback

Site-urile de pe ON2 fac aceste lucruri in mod eficient. Sunt si skinuri care ofera jucatorilor depozitori bani gratuiti din cand in cand. Acest lucru face jocul de poker sa fie si mai distractiv. Pe masura ce creste costul pentru pietele reglementate, o parte din jucatorii profesionisti au inceput sa se retraga, in masura in care nu mai fac bani pentru site-uri. Site-urile cauta sa poata sa primeasca un jucator recreational, care depune si incearca sa isi dubleze banii repede.

Aceasta este strategia celor de la Ongame. Sa aduca jucatorii fish, si sa ii pastreze, si sa faca tot posibilul sa nu permita “rechinilor” sa profite de ceilalti jucatori mai slabi. Jucatorii recreationali sunt cei care aduc bani din poker. Jucatorii profesionisti genereaza mai mult rake cand joaca maini, dar de prea putine ori dau bani la site. Ei isi extrag din cont o mare parte a profitului. In timp, ei iau de la jucatorii mai slabi toti banii, si cei din urma renunta la joc. Cum nu mai sunt jucatori de rand care sa depuna bani, in scurt timp site-ul da faliment.

Pentru mai multe informatii, sau pentru a citi articolul complet intrati aici.

 

 • 88$ FARA DEPOZIT
  600$ Bonus la FullTilt
  600$ Bonus pe PokerStars
 • RSS Ultimele discutii pe forum

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!