Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Obiectivele lui Daniel Negreanu pentru anul 2018: profit de minim $2.000.000

Autor: | 05/01/2018

1 Asa cum ne-a obisnuit de cativa ani incoace, Daniel Negreanu isi fixeaza la inceputul fiecarui an calendaristic 8-10 obiective legate de poker, cat mai realiste, nici foarte greu de indeplinit, dar nici accesibile oricui si in general canadianul a reusit sa si le atinga in anii precedenti. Inainte de a vedea ceea ce doreste sa realizeze pentru anul in curs, haideti sa aruncam o privire catre obiectivele trasate la inceputul anului ce tocmai a trecut si sa vedem daca acestea au fost indeplinite:

1. Cashuri de minim $2,5 milioane – Negreanu a reusit sa indeplineasca obiectivul chiar spre sfarsitul anului, el inregistrand cashuri de $2,700,646. Canadianul spune ca un jucator cu un program de highrollere relativ incarcat care nu face cashuri de minim $2.000.000, va termina anul pe minus.
2. Sa castige 3 bratari WSOP – Daniel nu a reusit sa castige nicio bratara WSOP, insa n-a fost departe deloc. A terminat de 8 ori in ultimii 20 in diferite event-uri din cadrul celei de-a 48-a editii World Series of Poker si a bifat 4 mese finale: loc 3 in $10k No Limit Hold’em Tag Team, loc 2 in $10k Omaha H/L, loc 6 in $10k HORSE si loc 5 in $50k Players Championship. In ultimii ani norocul nu a fost de partea lui Negreanu, el ajungand in ultimii 3 de 9 ori si nereusind sa castige niciodata, exact pe dos fata de ceea ce se intamplase la inceputul carierei sale cand a jucat 8 heads-up-uri la WSOP si le-a castigat pe toate.
3. Sa treaca de 100 cashuri la WSOP – Negreanu a reusit sa indeplineasca obiectivul la editia de asta-vara, el ajungand la 103 cashuri all-time la WSOP si plasandu-se la doar 2 cashuri distanta de Erik Seidel si la 24 de Phil Hellmuth, insa amandoi si-au inceput carierele cu 10 ani in fata lui Negreanu.
4. Sa termine anul 2017 pe primul loc in clasamentul All-Time Money List – Negreanu si-a indeplinit obiectivul si pastreaza o diferenta de 2 milioane de dolari fata de principalul urmaritor Erik Seidel.
5. Sa castige titulatura de WSOP Player of The Year pentru a 3-a oara in cariera – Negreanu a ratat acest obiectiv, in ciuda faptului ca incepuse excelent festivalul cu mai multe deep-uri si mese finale. Distinctia a fost castigata de vulpea batrana Chris Ferguson care a izbutit 17 cashuri la WSOP, doua clasari in TOP 4 la WSOP si 6 itm-uri la WSOP Europe.
6. Sa faca masa finala in Main Event-ul WSOP – acest lucru nu s-a intamplat, Negreanu spune ca a fost mult timp shortstack cu 10-20BB-uri si ca a intampinat cateva play-uri greu de anticipat din partea adversarilor pe care nu le-ar fi asteptat nici intr-o mie de ani.
7. Sa castige minim $250.000 la cash – Desi nu si-a tinut oficial o statistica, Negreanu crede ca a indeplinit obiectivul, el spune ca a iesit pe plus $140.000 dupa o singura sesiune in Poker After Dark si ca a mai inregistrat si alte sesiuni castigatoare cu cel putin 6 cifre, asadar ar fi trecut de pragul stabilit la inceputul lui 2017.
8. Sa produca mai mult material pentru fanii sai – El crede ca si-a atins obiectivul, postand zilnic Vlog-uri de la WSOP, inregistrand podcasturi si realizand diferite video-uri pe Youtube (Poker Tips, Hand Breakdowns, etc).

Iata si obiectivele trasate de Daniel Negreanu pentru anul 2018

1. Sa atinga $40 milioane de dolari castiguri in circuitul live: pentru atingerea acestui tel, Negreanu are nevoie de cashuri in valoare de minim $4,680,186, ceea ce ar insemna sa aiba al doilea cel mai bun an al sau overall. Daca canadianul ar reusi sa faca itm in $1.000.000 One Drop, turneu la care a anuntat ca participa, atunci tinta ar fi mai usor de atins. Negreanu spune ca in 2004 a facut cashuri de $4,465,907 intr-o perioada in care nu existau highrollere de $25k, ci doar de $10k, insa acele zile sunt demult apuse intrucat jocul s-a ingreunat vizibil.
2. Sa castige o bratara WSOP – Daca anul trecut si-a propus castigarea a 3 bratari WSOP si intr-un final nu a reusit sa isi adjudece niciuna, Daniel Negreanu a lasat putin piciorul de pe pedala de acceleratie in acest an si si-a propus castigarea unei singure bratari. Negreanu nu doar ca nu a mai castigat o bratara in ultimii ani, insa nu a mai reusit sa castige niciun turneu din octombrie 2013, de cand se impunea intr-un highroller la Enghien-les-Bains in Franta pentru € 725,000.
3. Sa atinga 115 cashuri la WSOP sau sa micsoreze diferenta fata de Phil Hellmuth – Negreanu are 103 cashuri, iar Phil Hellmuth 127. Daca canadianul joaca aproape tot programul din acest an, el isi poate indeplini obiectivul bifand 12 itm-uri, dar va fi multumit si daca va reduce distanta fata de Phil cu minim un cash.
4. $2.000.000 profit din turnee live – Negreanu spune ca va cheltui aproximativ $3.000.000 pe buy-in-uri in acest an, insa ar avea nevoie de minim $5.000.000 itm-uri pentru a spera la profitul setat la inceputul acestui an. Negreanu a terminat anul trecut pe -$84.000.
5. Sa termine anul in top 30 GPI (Global Poker Index) – El spune ca obiectivul este realizabil daca va juca 65-70 de event-uri, insa e greu de concurat cu alti jucatori care au un volum mult mai mare de joc si se axeaza in special pe HighRollere cu numar mic de jucatori, buy-in mare, unde se acorda multe puncte.
6. Masa finala in Super High Roller Bowl sau $1.000.000 One Drop – Negreanu spune ca a jucat de fiecare data bine in Super High Roller Bowl, insa pana acum nu a reusit nimic notabil, lucru care spera sa il realizeze fie aici, fie in One Drop, turneu care revine in calendar dupa o pauza de 4 ani.
7. Sa castige Poker Masters sau US Poker Open – Negreanu este putin ingrijorat de acest obiectiv, intrucat in urma cu o luna a suferit o accidentare la ligamentele incrucisate care necesita operatie. El ar dori sa faca operatia dupa ce se intoarce din Bahamas, insa crede ca nu ar mai avea timp de refacere suficient pentru US Poker Open si ar putea amana interventia pana dupa 15 februarie, dar pentru moment este stresat in legatura cu aceasta decizie si nu stie ce va face.
8. Sa ramana pe primul loc in clasamentul All-time Money List – Daniel spune ca nu ii va fi usor si crede ca cel putin un jucator din spatele sau va trece de 35 de milioane de dolari in acest an, mai ales ca se desfasoara atat de multe turnee cu buy-in-uri piperate. Canadianul spune ca daca nu va reusi itm-ul in Big One for One Drop, sunt sanse sa cedeze acest loc pana la finalul anului in detrimentul altui jucator.
9. Sa castige un Super High Roller – Negreanu are multe clasari pe locurile 2 si 3 la acest gen de turnee, insa pana acum nu a reusit sa castige un Super High Roller cu buy-in de $100K. A fost aproape la Bellagio cand a pornit cu 84% pe flop impotriva lui Dan Smith, insa river-ul i-a fost de folos americanului si Negreanu a pierdut titlul. Tinand cont ca Negreanu nu a mai castigat un turneu de mai bine de 4 ani, obiectivul nu pare usor de realizat.
10. 120 de ore de studiu al jocului – pentru realizarea obiectivului, Negreanu are nevoie de 10 ore de studiu pe luna, el crede ca este esential sa se uite cat mai mult la video-uri cu play-urile adversarilor pentru a avea succes impotriva lor la mesele de joc. Sunt multi jucatori nemti care studiaza jocul impreuna si au succes, plus alti jucatori din alte colturi ale lumii care vin tare din spate, astfel ca studiul jocului si vizionarea de video-uri sunt obligatorii.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!