Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Numarul jucatorilor de poker online a crescut odata cu redeschiderea Full Tilt

Autor: | 13/11/2012

Discutiile din jurul relansarii Full Tilt Poker au fost nenumarate, iar previziunile diverse. Desi multi specialisti au considerat ca revenirea acestei platforme nu va insemna revenirea tuturor jucatorilor si ca multi dintre cei care si-au recuperat banii abia acum nu vor mai dori sa continue aventura la Full Tilt, pokerscout.com anunta o crestere cu 10% a numarului total de jucatori de pe websiteurile de poker, si asta la doar o saptamana de la redeschidere. Conform previziunilor, softul a urcat imediat pe locul al doilea in topul celor mai folosite platforme, cu aproape de trei ori mai multi jucatori la jocurile cash decat iPoker sau PartyPoker.

Situatia bizara si neasteptata s-a conturat cand websiteurile care monitorizeaza traficul jucatorilor au semnalat o scadere cu doar 5% pe celelalte softuri de la lansarea Full Tilt, numarul total de jucatori care au migrat de pe aceste retele catre Full Tilt fiind mai mic de un sfert din jucatorii care activeaza pe acest soft. Concluzia este ca dupa 18 luni de absenta, jucatorii Full Tilt au revenit la mesele lor preferate.

Intre timp, iPoker a crescut pe divizia franceza datorita inglobarii EverestPoker.fr, si a intrecut PartyPoker in acest sector de activitate. Noul skin de la Cake Entertainment, League Network, a inregistrat un debut mai bun decat majoritatea celorlalte softuri actuale, si se afla pe locul 34 in lume in topul platformelor de joc.

Cu siguranta faptul ca tot mai multi jucatori au revenit in lumea online reprezinta un factor pozitiv in balanta generala a industriei, mai ales in contextul in care statele Europene alaturi de Uniunea Europeana par sa reduca multe retele de poker online la tacere, mai ales pe anumite teritorii. In Statele Unite pokerul online este interzis absolut, si cu toate acestea numarul jucatorilor creste iar cererea pentru acest tip de servicii pare sa creasca la randul sau.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!