Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Nu toata lumea are o parere buna despre pariul castigat de fratii Staples. Jimmy Fricke si Matt Kaufman critica propbet-ul

Autor: | 31/03/2018

DZOhipOVwAASADc Pariul castigat de fratii Staples impotriva super-milionarului Bill Perkins a atras o serie de laude din partea comunitatii jucatorilor de poker si nu numai, majoritatea fiind de acord cu faptul ca cei doi au reusit o performanta exceptionala, aceea de a ajunge la greutate identica in decurs de 1 an de zile dupa ce la inceput erau despartiti de aproape 80 de kilograme. Astfel, contul de Twitter a fost invadat cu felicitari, insa ca de obicei au existat si voci care au criticat acest propbet, spunand ca omul cu bani a actionat ca o marioneta sau ca jucatorii de poker care nu se considera gambleri degenerati, nu ar trebui sa celebreze succesul unui astfel de pariu pe greutate. Iata doua pareri in acest sens:

Matt Kaufman: “Oare sunt singurul care considera ca este ingrozitor de tulburatoare pentru o intreaga comunitate de non-degenerati autoproclamati, sarbatorirea succesului unui tanar care a pariat bani pe greutatea sa? Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca unul dintre acestia copii a devenit mai putin sanatos in urma acestui propbet”.
Jimmy Fricke: “Cred ca persoana bogata face un lucru oribil, indiferent de rezultat, cu siguranta. O persoana care valoreaza o suma din 9 cifre face pariuri pe sume pe care altii nu le castiga intr-o decada de ani. e cea mai buna ilustrare asupra inegalitatii veniturilor”
Propbet-ul dintre fratii Staples si Bill Perkins nu a fost primul in care au fost implicati jucatori de poker. Antonio Esfandiari i-a oferit in trecut lui Lance Bradley $8,000 pentru ca acesta sa poarte acelasi tricou pe perioada intregului an de zile, iar Ashton Griffin a alergat 70 de mile in 24 de ore dupa un pariu facut cu Haseeb Quareshi in cota de 3 la 1 ($ 900.000 vs $ 300.000), asta dupa ce Griffin nu alergase niciodata in viata lui mai mult de 22 de mile intr-o zi.
Nu stim in ce categorie se incadreaza pariul fratilor Staples, dar acestia par ca au facut o afacere buna: arata sanatosi, fericiti si au riscat doar $ 3000 pentru a castiga $ 150.000 in cota de 50 la 1. Nu si-au pus in niciun moment in pericol sanatatea, pierderea greutatii, respectiv kilogramele castigate s-au efectuat treptat, in plus au fost tot timpul asistati de un antrenor specializat pe fitness si nutritie. Insa fiecare are dreptul la propria sa parere si ea trebuie respectata.

Sursa foto: uspoker.com

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!