Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

O noua senzatie online la FullTilt Poker

Autor: | 22/12/2012

FullTilt Poker a fost mereu arena de desfasurare pentru multi jucatori care au devenit superstaruri in comunitatea de poker online. Alaturi de Tom “Durrr” Dwan si Viktor “Isildur1” Blom, care sunt momentan imaginea FullTilt Poker, o noua tanara senzatie are un sezon extraordinar la FullTilt. “davin77” joaca la FullTilt de la redeschiderea din Octombrie si a ajuns la peste 1,000,000$ profit pana astazi.
Miercuri a fost o zi deosebit de buna pentru “davin77” care a reusit sa adune 224,900$ profit de la mesele de CAP PLO. Jucatorii impotriva carora “davin77” a castigat suma sunt nume cunoscute deja in comunitate, precum “1Mastermind”, “Poker KaMi” sau “ronnyr37617”.
Cel mai mare castig al lui “davin77” miercuri vine dintr-un pot all-in in trei jucatori. Acesta a platit all-inul cu doua perechi si pana pe river a facut culoare.
Cu siguranta “Davin77” este unul dintre cei mai buni jucatori de la FullTilt in momentul de fata, remarcandu-se pentru consistenta si perseverenta. Cu toate acestea, vom vedea in ce masura va putea acesta ajunge in randul superstarurilor precum Dwan, Jungleman sau Isildur1.

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!