Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

O noua sectiune pe Holdem: Media

Autor: | 09/07/2012

Sectiunea Media

Sectiunea Media de pe Holdem Romania

Dupa o perioada de teste suntem bucurosi sa anuntam ca incepand de astazi este accesibila o noua sectiune de pe Holdem Romania, si anume sectiunea Media.

Veti gasi acolo cele mai interesate clipuri video din lumea pokerului, structurate pe categorii cat si video-uri realizate de membrii comunitatii din care puteti invata o gramada de lucruri folositoare.

In perioada urmatoare vom adauga din ce in ce mai mult continut video, mutand toate filmele existente in diverse parti ale siteului si forumului in acelasi loc pentru o accesare mai usoara si o vizibiliate mai buna.

Poti vedea deja o serie de 6 filme exceptionale realizate de Phil Galfond pentru jucatorii mai avansati, dar si o serie de 8 filme dedicata jucatorilor de la microstakes 6 max.

Sectiunea se afla inca in perioada de teste, iar dupa finalizarea completa, unii dintre membrii comunitatii vor avea posibilitatea sa isi incarce filmele proprii si vor avea ocazia sa ofere continut pentru intreaga comunitate, avand canalele lor personale.

 

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!