Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

O noua incercare de reglementare a pokerului online in SUA

Autor: | 03/05/2013

Dupa ce Ultimate Poker a deschid prima platforma operationala de poker din Statele Unite in statul Nevada, interesul pentru jocurile de noroc online a fost reaprins si la nivel federal. Un nou proiect de lege va fi introdus in parlamentul american in viitorul apropiat. Acest proiect este limitat doar la jocul de poker, insa include loteriile intr-o maniera in care anterioara incercare legislativa nu o facea.

Senatorul King nu a facut inca toate detaliile proiectului publice, insa avand in vedere ca exista deja 3 state care au reglementat acest domeniu si o serie de alte state discuta posibilitatea reglementarii, legiuitorul federal a preluat initiativa. Pentru a opri aceasta multitudine de legislatii statale, este necesara o interventie la nivel federal care sa asigure o aplicare unitara a normelor juridice in domeniu, altfel industria suferind din cauza fragmentarii legislative.

Cu siguranta multi jucatori de poker din Statele Unite sunt mai mult decat incantati de posibilitatea de a juca poker online, chiar daca numai in Nevada. Cu toate acestea, majoritatea profesionistilor asteapta interventia legiuitorului federal si lansarea pe piata a unor platforme cu o baza de jucatori competitiva si atomizata. Ramane de vazut care va fi efectul acestei noi propuneri si in ce masura va convinge senatorul King parlamentarii americani cu privire la necesitatea adoptarii acestei legislatii.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!