Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

O noua etapa Cash Game Festival: Tallinn in perioada 25-29 aprilie

Autor: | 16/04/2018

DaqYDybXcAAFn3f Cash Game Festival ne propune o noua etapa la finalul acestei luni: Tellinn, Estonia in perioada 25-29 aprilie in Olympic Park Casino. Festivalul este un eveniment organizat de oameni pasionati de poker si se adreseaza exclusiv jucatorilor de cash carora le place sa calatoreasca si sa grinduiasca la mese timp de cateva zile, sa se distreze si sa se simta bine alaturi de prieteni si alti jucatori veniti din toate colturile lumii. Etapa de la Tallinn de la finalul acestei luni inseamna “acasa” pentru organizatorii acestui festival, intrucat in anul 2014 aici se desfasura pentru prima data aceasta competitie si pana in anul 2016, festivalul nu a parasit Estonia.
A fost momentul unui boom cu extindere pe plan european si in alte locatii precum Londra, Malta, Slovenia, Bratislava, Dublin sau Budapesta, iar competitia s-a bucurat de succes pana acum cu mesele pline ochi la toate mizele.
Se joaca cash 24 de ore din 24, timp de 5 zile, incepand de la mizele de jos, toata actiunea urmand sa fie transmisa pe canalul oficial de Twitch. Exceptand aceasta etapa, pana la finalul anului in calendar mai apar Sunny Beach (8-12 august), Londra in septembrie si din nou Tallinn in luna noiembrie, in vreme ce Bratislava si Londra “s-au consumat” deja de la inceputul anului si pana acum.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!