Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Un nou record pentru un turneu de poker in Romania

Autor: | 19/10/2013

grand 100 ziua 1BDesi recordul anterior nu a fost inca batut, acest lucru se va intampla cel mai probabil astazi dupa incheierea inregistrarilor in ziua 1C la turneul PokerFest Grand 100, turneu cu un buy in de 100 EUR si cu un fond de premii garantat de 40.000 EUR, care a fost depasit deja in primele 2 zile ale evenimentului.

Joi s-a desfasurat ziua 1A si in total s-au inregistrat 222 intrari, iar Vineri s-a jucat ziua 1B cu 226 intrari. Asta inseamna ca astazi la ora 16:00 cand va incepe ziua 1C, va mai fi nevoie de doar 134 jucatori pentru ca recordul anterior ( stabilit la PokerFest Club in urma cu mai putin de o luna ) sa fie doborat.

Numarul de locuri pentru fiecare zi este limitat la 150 jucatori. Cei care doresc se pot pune pe waiting list si in masura locurilor disponibile vor putea intra in joc. Daca sunteti in situatia de a astepta intrarea in turneu , atunci va puteti petrece acest timp la una dintre mesele de cash unde gasiti mize pentru toate buzunarele, incepand de la 1/2 RON cu un buy in minim de doar 100 RON. Mesele de cash raman deschise pana dimineata si va garantam ca veti avea parte de actiune.

Chiar daca Grand 100 nu s-a terminat inca, suntem bucurosi sa va anuntam ca Joi se va desfasura un nou turneu care va umple toate mesele: Grand 50. Cu doar 45+5 EUR buy in, aveti garantat din partea organizatorilor, minim 2500 EUR pentru locul 1 si 10.000 EUR premii garantate pentru intreg turneul.

Aceste turnee vin chiar inainte de PokerFest Bucuresti ( 3-9 Noiembrie ) unde speram sa avem parte de cel mai frumos festival de poker din Romania.

Pentru mai multe detalii vizitati siteul oficial PokerFest Club sau sectiunea dedicata de pe forum.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!