Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Un nou record pentru PokerFest la Bucuresti

Autor: | 12/06/2012

PokerFest Bucuresti satelit

Situatia dupa perioada de addon la al doilea supersatelit de la Bucuresti

Unii au avut cateva semne de indoiala acum o vreme cand spuneam ca PokerFest Bucuresti va depasi probabil toate recordurile in materie de turnee live din Romania.

Iata ca ajunsi in a doua zi de festival, avem un prim record depasit, care e foarte posibil sa fie si un record european de participare la un satelit. Astazi au jucat supersatelitul nu mai putin de 222 de jucatori care au platit un buy in de 230 RON pentru a genera 33 de pachete in valoare de 1000EUR.

Avem asadar peste 150 de jucatori calificati deja la Main Event si inca o serie de calificari maine. Daca ati ratat stirile de ieri, trebuie sa stiti ca s-a stabilit masa finala pentru Trofeul Presei, unde a ajuns si George ( Mentosan) , unul dintre realizatorii podcastului de poker Peste Prajit.

In urma turneului freeroll de pe PokerStars s-a acordat 1 pachet de 1000EUR jucatorului Bartendstadt. Acesta va ajunge la Main Event fara a plati nici un cent, avand astfel sansa de a castiga un premiu care i-ar putea schimba viata.

Tot astazi se va juca si primul side event, cu un buy in de 200EUR.

Va recomandam tuturor sa va indreptati catre hotelul Howard Johnson, locul de desfasurare al evenimentelor si sa participati la PokerFest. Va fi o experienta deosebita!

Pentru mai multe detalii, anunturi si program complet, vizitati pagina oficiala a PokerFest sau puteti sa adresati intrebari in threadul dedicat festivalului de la Bucuresti pe cel mai mare forum de poker din Romania.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!