Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Un nou format de turnee de poker la FullTilt Poker: Flipout

Autor: | 19/03/2014

flipout-fulltilt-pokerIncepand de astazi, iubitorii jocului de poker vor avea un nou format de turnee, disponibil pe FullTilt Poker. Turneele Flipout au devenit deja disponibile si ele se adreseaza jucatorilor care nu au timpul necesar de a juca ore intregi pana cand intra in bani si apoi alte ore pana ajung sa castige un turneu.

Sarne Lightman, FullTilt Poker Head Of Marketing a declarat: “FullTilt Poker este dedicat evolutiei continue a pokerului online si incearca sa mentina un mediu distractiv, mereu proaspat si incitant, nu doar pentru jucatorii existenti ci si pentru generatiile urmatoare de jucatori. Turneele Flipout vor schimba fata jocului. Perfecte pentru jucatorii care nu au mult timp la dispozitie si vor sa joace direct de la momentul de dinaintea bubble-ului cu un stack suficient de mare si cu niveluri ale blindurilor corespunzatoare.”

In turneele Flipout, jucatorii sunt pusi all in automat in prima runda care se va finaliza astfel in doar cateva momente. Apoi se ajunge pe bubble, cu jucatorii castigatori de la fiecare masa, avansand in runda urmatoare. In aceasta runda toti jucatorii au deja garantat un premiu.

In a doua runda, turneul continua cu o structura standard, insa sunteti deja intrat in bani.

FullTilt Poker sarbatoreste acest nou tip de turnee cu un festival de 4 zile care garanteaza 25.000$ in premii adaugate. Festivalul incepe Vineri, 21 Martie si va avea 108 turnee pe parcursul a 12 evenimente fiecare cu buy-inuri diferite. Primul turneu este freeroll si jucatorii pot castiga premii adaugate in bani si premii in plus fata de premiile standard.

Pentru mai multe detalii accesati aceasta pagina: Turneele Flipout – Festival de 4 zile cu 25.000$ adaugati.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!