Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

New Jersey ar putea fi primul stat din SUA care sa permita jocul de poker online cu restul lumii

Autor: | 06/04/2012

Comisia senatului din New Jersey a aprobat un proiect de lege prin care se va permite gamblingul online, permitand operatorilor sa ofere jocuri de noroc si jocuri de poker online rezidentilor din New Jersey. Astfel New Jersey este foarte aproape sa permita jocuri de poker online incepand din acest an.

Vestea buna pentru noi este ca acest proiect de lege le permite operatorilor din New Jersey sa primeasca clienti din intreaga lume, atata timp cat totul se face legal si nu incalca nicio lege federala sau a statelor de unde provin clientii.

Senatorul Raymond Lesniak spune ca acest proiect de lege il va ajuta sa isi indeplineasca scopul in ceea ce priveste Statul New Jersey, spunand ca vrea sa faca din acesta sa devina “Sillicon Valley of Internet Gaming”, sperand ca se vor face profituri de sute de milioane de dolari din veniturile industriei de cazinouri, se va crea mii de locuri de munca pentru Atlantic City si spera ca vor reusi sa stranga zeci de milioane de dolari pentru asociatia Casino Revenue Fund, care ii ajuta pe oamenii cu dizabilitati.

Conform lui Joe Brennan Jr, directorul iMEGA, comitetul a aprobat acest proiect de lege, voturile viind de 11-0 pentru. Totusi, proiectul inca mai trebuie sa treaca de o incercare grea : urmatorul pas pentru proiect este sa primeasca voturi din partea intregului Senat. Daca acest pas va fi trecut, atunci vom putea juca in acest an poker cu jucatorii din New Jersey, un stat cu o populatie de peste 8 milioane de oameni.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!