Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Negreanu a ales echipa PokerStars pentru duelul cu FullTilt Poker

Autor: | 01/03/2013

Dupa cum stim, Daniel Negreanu l-a provocat pe Gus Hansen si intreaga echipa FullTilt Pro la un duel intre profesionisti, in care cei trei jucatori de la FullTilt Poker se vor duela cu Daniel Negreanu si inca doi jucatori alesi de catre acesta.
Intre timp, Negreanu a facut un nou video blog in care si-a facut publica decizia de a include in echipa sa pe Isaac Haxton si Bertrand Grospellier. Negreanu a ramas la ideea ca jocul ar trebui sa se desfasoare la EPT Londra lona aceasta, dar jocurile trebuie sa se joace online la FullTilt Poker, pentru ca toata lumea sa poata observa aceasta competitie live.

Cu siguranta Daniel Negreanu si Gus Hansen sunt cei mai cunoscuti jucatori din echipele lor, fiind si cei mai experimentati si motivul pentru care acest duel va avea loc. Negreanu a sugerat ca toti jucatorii sa intre in joc cu 50,000$, iar duelul sa se desfasoare dupa modelul “cel mai bun din trei”, in 3 meciuri individuale. Pentru a fi declarata invingatoare, o echipa trebuie sa castige cel putin 2 din 3 dueluri.
La ora actuala, atat Tom Dwan cat si Viktor Blom au confirmat participarea la eveniment, asadar asteptam EPT Londra pentru a ne putea delecta cu infruntarea titanilor de la PokerStars si FullTilt Poker.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!