Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Nandor Solyom si Dorin Rauta rateaza prezenta la masa finala a Main Event-ului IPT

Autor: | 22/03/2015

Dorin Rauta EPT Deauville 2012 Side 2200 NLHNandor Solyom si Dorin Rauta, singurii doi romani ramasi in cursa catre masa finala a Main Event-ului IPT, turneu cu intrare de €1100 care face parte din cadrul festivalului EPT Malta, au ratat de putin prezenta in “ultimul act” fiind eliminati in cursul zilei de duminica.

Primul din cei doi care a parasi turneul a fost Rauta, acesta fiind eliminat pe locul 16. Pe un board Q 6 5 cu ultimele doua carti inima rosie, Rauta intra all in si primeste snap call de la Michael Feil. Jucatorul nostru intoarce 77, cu 7 de inima rosie, insa adversarul plateste cu AA, as de inima rosie, iar 4-ul de pe turn si valetul de pe river nu-l mai salveaza pe roman care se multumeste la final cu un premiu de €9700.

Putin mai tarziu, Nandor intra all-in cu AJo si este platit de Georgi Abuladze care intoarce TT. Flop-ul T86 apara ca o naluca pentru Nandor si nu ii mai ofera sperante prea multe. Turn-ul K ii aduce o ultima sansa pe river la chinta, insa ultima carte 4 il elimina pe Nandor pe locul 13, acesta fiind recompensat pentru performanta sa cu €12,300.

EPT11MAL_IMG_0215_JulesPochy

Italianul Flaviano Camissuli, cel care conducea clasamentul dupa ziua de sambata, a fost eliminat cu putine momente in urma pe locul 9, obtinand un premiu de €16.390. Masa finala va avea loc maine de la ora 13:30.

ff

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!