Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Modificarea referitoare la cluburile de poker live a aparut in Monitorul Oficial

Autor: | 17/07/2013

In Monitorul Oficial numarul 433 din 16 Iulie 2013 a fost publicata Legea Nr.227 din 15.07.2013,privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc şi pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 77/2009 privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc.

Proiectul de lege a fost promulgat de catre Presedintele Romaniei si odata cu publicarea legii in Monitorul Oficial, ea va produce efecte pozitive pentru pokerul din Romania prin intrarea in legalitate a “Cluburilor de poker” care sunt definite la art 16 alineatul 5 : “Cluburile de poker sunt săli (locaţii) specializate, în care se desfăşoară exclusiv între participanţi jocuri de noroc cu cărţi de joc, denumite „poker“. Pentru activitatea de club de poker, organizatorii vor solicita licenţă şi autorizaţie de la Oficiu, cu respectarea prevederilor legale în vigoare care reglementează jocurile de noroc caracteristice activităţii cazinourilor.”

Inca inainte de publicarea in MO, subiectul a fost dezbatut intens pe forum de jucatori dar si de proprietari ale unor locatii care functionau pana acum fara baza legala. Acestia au acum sansa sa se autorizeze si sa isi promoveze afacerea in mod legal pe toate canalele disponibile. Fara indoiala acest lucru va creste numarul de jucatori de poker in Romania si va imbunatati perceptia tutoror fata de joc.

Daca esti interesat de acest subiect sau vrei sa iti exprimi parerea te asteptam pe forum in threadul “Cluburile de poker live intra in legalitate“.

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!