Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Mini vacanta la Sunny Beach cu echipa PokerFest! Califica-te online: 6 pachete garantate

Autor: | 13/08/2014

Vacanta cu pokerJucatorii care doresc sa aiba parte de o scurta vacanta la sfarsitul lunii August, au ocazia de a merge la Sunny Beach impreuna cu echipa PokerFest, condusa de Alex Cretu. Ei vor organiza un festival cu un Main Event care are buy inul de 440 EUR si care va fi plin de turisti veniti in vacanta pe litoralul din Bulgaria.

Festivalul se va desfasura intre 25 August si 3 Septembrie, iar Main Eventul va ocupa doar 4 zile, astfel ca veti avea timp sa va si relaxati avand in vedere optiunile diversificate de petrecere a timpului liber: iesiri cu iahtul sau catamaranul, Safari montan cu Jeepul sau cu Quad Bikes si ATV-uri, Aquapark, pescuit marin, targuri, excursii etc.

Exista si pachete in valoare de 700 EUR care va asigura intrarea la Main Event, cazare in camera dubla si mic dejun inclus. Mancarea si bautura este gratuita pentru participantii la ME, in incinta cazinoului.

Incepand de ieri, puteti obtine online unul dintre cele 6 pachete in valoare de 700 EUR, daca jucati in satelitii organizati pe RedKings Poker.

Jucatorii noi, primesc 30$ instant in cont la primul depozit, oferta despre care puteti afla mai multe tot pe aceasta pagina.

Pentru intrebari, detalii sau orice nelamurire, accesati threadul de pe forum: Vacanta cu poker la Sunny Beach.

Mai jos aveti programul complet al festivalului, dar si lista cu satelitii online care garanteaza fiecare cate 1 pachet in valoare de 700 EUR. ( cazare in camera dubla + ME + mic dejun ).

Programul complet al festivalului de la Sunny Beach

Programul complet al festivalului de la Sunny Beach

Programul satelitilor online este urmatorul

 

Programul satelitilor online pentru turneul de la Sunny Beach

Programul satelitilor online pentru turneul de la Sunny Beach

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!