Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Mihai Tusnea joaca acum in last 72 la PCA Main Event. Alt roman a luat locul 1 la NLH Turbo 8 Handed dupa ce l-a invins pe Matt Glantz!

Autor: | 11/01/2014

Captura ecran: Korda Bogdan

Captura ecran: Korda Bogdan/FB

Pasionatii jocului de poker din Romania, dar mai ales jucatorii din Brasov au toate motivele sa fie in aceasta seara cu ochii pe desfasurarea evenimentului principal PCA 2014, unde locul 1 este un premiu de peste 1,800,000$.

Mihai Tusnea este jucator frecvent al turneelor PokerFest Romania unde si-a exersat bine jocul inainte de a pleca in Caraibe si unde are in acelasi timp cateva rezultate bune. Cand nu joaca la PokerFest el este un obisnuit al jocurilor desfasurate la Casino Vesuvius din Brasov.

Inainte de inceputul zilei 4 el se afla pe locul 44 intre ultimii 78 jucatori la PCA Main Event, unde buy-inul a fost de 10.000$ si s-au inscris 1031 jucatori. S-a calificat la Main Event prin intermediul satelitilor online desfasurati pe PokerStars.

In ultimele 2 zile el a fost prezent deja de 2 ori la masa televizata si sansele sunt destul de mari sa il vedem din nou in aceasta seara.

Jocul s-a reluat de aproape o ora si au fost elininati deja cativa jucatori. Romanul are deja garantat un premiu de cel putin 22.800$, insa noi speram cu totii sa il vedem ajungand la masa finala.

Intr-un alt turneu desfasurat in Bahamas, Tiberiu Florian Georgescu a luat locul 1 la un turneu cu un buy in de 5300$. El l-a invins la Heads Up pe Matt Glantz si a castigat 89.904$. La acest turneu au fost inscrisi in total 101 jucatori. Matt Glantz este jucator profesionist de poker cu peste 3 milioane $ castigati doar din turnee live.

Pentru a fi la curent cu desfasurarea evenimentelor la PCA Main Event, intrati pe PokerStars Blog.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!