Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

MicroMillions se intoarce in noiembrie cu premii de 5 milioane de $ garantat

Autor: | 01/11/2012

Seria de turnee de la Pokerstars intitulata MicroMillions revine in luna noiembrie cu premii de 5 milioane de $ garantati. Evenimentul este la a treia editie si inglobeaza 100 de turnee online cu buy-in intre 11centi si 22$, si se va desfasura in perioada 15-25 noiembrie. Pokerstars sincronizeaza desfasurarea acestui eveniment cu relansarea Full Tilt Poker, avand tot mai multe de oferit clientilor lor.

 

Main Eventul turneului va fi turneul No Limit Hold’em cu buy-in de 22$ care are garantate premii in valoare de 1 milion de $ si va avea loc in ultima duminica a evenimentului, in data de 25 noiembrie. Castigatorului turneului ii este garantat un minimum de 150,000 $!

Turneele se vor desfasura zilnic, la interval de cateva ore unul de celalalt, pe parcursul celor zile, uneori si cate 10 turnee intr-o zi. Cu toate acestea, Pokerstars ne-a obisnuit cu cele mai mari si mai interesante turnee online de poker intre care SCOOP, TCOOP sau WCOOP, toate fiind recunoscute ca evenimente majore in lumea pokerului. Spre deosebire de acestea, insa, MicroMillions este destinat incepatorilor si jucatorilor de microstakes, pentru ca acestia sa-si poata permite intrarea la turnee.

 

 

Pentru editiile anterioare, MicroMillions a stabilit un record de participanti intr-un turneu online, cu un numar de 1,294,883 de jucatori inscrisi. Cel mai mare castig de pana acum a fost 157,218.68$, iar statistic vorbind Rusia a fost cea mai activa tara in cadrul acestui turneu cu peste 420,000 de inscrisi, 41 de jucatori care au castigat turnee, 261 de aparitii la mese finale si peste 50,000 de jucatori care au ajuns in bani.

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!