Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

MGM Online a primit licenta pentru poker online in Nevada

Autor: | 02/11/2012

Desi in Statele Unite pokerul online inca reprezinta un subiect tabu si problemele legate de reglementarea acestuia reprezinta in continuare un impediment in legalizarea acestuia, MGM Online a obtinut licenta preliminara pentru a oferi aceste servicii in Nevada din partea Comisiei Pentru Controlul Jocurilor de Noroc. MGM asteapta ca licenta finala sa fie eliberata in cursul lunii noiembrie de catre Comisia Jocurilor de Noroc din Nevada.

Conform pokerfuse.com, CEO-ul companiei, Jim Murren a subliniat rolul esential al statelor din America pentru a crea un mediul in care pokerul online sa fie acceptat la nivel national. Astfel, in absenta oricarei initiative la nivel federal, Murren considera ca fiecare stat trebuie sa reglementeze individual acest sector de piata pentru a crea un model de afaceri viabil, reprezentandu-si astfel propriul climat economic.

In acelasi sens, Delaware a legalizat pokerul online in cursul anului 2012 iar statul New Jersey a inceput acest proces, o norma juridica fiind in curs de elaborare. Cu toate acestea, o companie care isi desfasoara activitatea pe teritoriul mai multor state are nevoia de o lege federala si aprobarea Congresului pentru a putea opera, asadar solutiile la nivel de stat sunt doar temporare si beneficiaza societatilor comerciale mici.

Intre celelalte companii care au licenta pentru poker online in Nevada se numara Boyd Gaming, Golden Nugget, Shuffle Master, South Point Poker, Bally Technologies, si altele.

Tot ce ramane acum este sa asteptam lansarea unui soft de poker online in Nevada. South Point au fost primii care au anuntat debutul, insa acesta a fost amanat din cauza negocierilor cu oficialii statului si din cauza testarii softului.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!