Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Merit Poker va invita la un nou festival in Ciprul de Nord in perioada 24 octombrie – 5 noiembrie cu peste $1.000.000 Gtd.

Autor: | 25/09/2018

Dn9BMv5X0AEZ_Y1 Ciprul de Nord a devenit o destinatie tot mai frecventata de jucatorii de poker din Romania, acestia luand cu asalt in ultimii 2 ani de zile festivalurile organizate de operatorul cipriot Merit Poker. Locatia splendida, programul diversificat al turneelor cu structura si buy-in pe toate gusturile, dealerii bine pregatiti si in general atmosfera calda si primitoare au facut ca festivalurile sa fie tot mai cautate, iar jocurile mai incitante. Recent incheiatul festival Gangsters Poker Cup a adus noi performante pentru jucatorii romani, Eduard Norel si Cristinel Dumitru reusind sa casitge doua side-event-uri, Razvan Sabau a obtinut cel mai mare premiu al carierei, iar in Main Event a mai lipsit doar sansa sa avem din nou un reprezentant in finala, intrucat Danut Chisu si Eduard Norel s-au oprit in ultimele doua mese. De-a lungul timpului, Mihai Niste, Alex Papazian sau Danut Chisu au bifat performante importante in festivalurile organizate de Merit, primul din cei 3 fiind probabil cel mai castigat jucator cu numeroase mese finale in Main Event-uri.
Merit Poker anunta un nou festival, in perioada 24 octombrie – 5 noiembrie urmand sa se desfasoare Merit Poker Cup cu peste $1.000.000 Gtd si 2 Main Event-uri de $2200 buy-in si $350.000 garantat fiecare. Programul complet urmeaza sa fie definitivat in perioada imediat urmatoare. Cei interesati pot urmari paginile de facebook si Twitter ale Merit Poker pentru a afla mai multe detalii despre festival.

Meritt

Sursa foto: Merit Poker

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!