Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Men Nguyen, master in angle-shooting? Un nou episod controversat cu jucatorul asiatic

Autor: | 31/07/2018

a2ed4e9c9a Jucatorul american cu origini asiatice, Men Nguyen a fost implicat recent intr-un nou episod controversat de angle-shooting, intamplarea petrecandu-se in ziua a 3-a a Main Event-ului WPT Gardens desfasurat in Hawaiian Gardens din Los Angeles. Conform unor update-uri realizate de WPT, Nguyen a incalcat mai multe reguli precum: anuntarea de raise-uri incorecte, foldarea constanta a mainilor pana la expirarea timpului fara a beneficia ulterior de time-extension, refuzul de a-si etala stack-ul intr-un mod organizat si chiar impingerea de jetoane doar pentru a vedea mana adversarului, ca mai apoi sa le ia inapoi spunand ca anuntase deja foldul. Nguyen ar fi primit la un moment dat o tura de masa din partea directorului de turnee, dupa ce a cauzat nenumarate intarzieri cu raise-uri anuntate incorect, insa si-a sustinut de fiecare data nevinovatia: “Ce am facut gresit? Eu nu fac niciodata nimic gresit.”
Joe Ingram a investigat intr-un video de 20 de minute istoricul lui Men Nguyen in ceea ce priveste angle-shooting-ul, tertipuri prin care asiaticul incearca de fiecare data sa obtina avantaj. Ingram a postat mai multe relatari primite de la diversi jucatori pe Twitter, printre care Daniel Negreanu si Phil Galfond, iar acestia au povestit evenimente petrecute la masa de joc impotriva lui Nguyen. Unul din jucatori povesteste cat de incapatanat poate fi Men Nguyen: “Eram pe un vas de croaziera in 2004, jucand un eveniment Party Poker. Vasul era plin cu nume mari din pokerul mondial. De fiecare data cand ii faceam raise lui Nguyen, el imi facea re-raise si asta a durat ore la rand, fara sa rateze nicio ocazie. Mi-a spus: tu nu ii faci niciodata raise lui Men the Master!”
Iata in continuare video-ul realizat de Joe Ingram si numeroasele relatari ale jucatorilor despre situatii petrecute la masa de joc in care Men Nguyen incearca sa-si creeze avantaj utilizandu-se de diverse siretlicuri si trucuri (click aici)

Sursa foto: Pokernews

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!