Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Membrii conducerii Full Tilt neaga in continuare alegatiile aduse de Departamentul de Justitie

Autor: | 30/11/2012

In timp ce pe noul Full Tilt Poker lucrurile se desfasoara in mod normal, evenimentele de la Black Friday sunt departe de a fi elucidate, judecate si trecute in cadrul evenimentelor pe care le numim “istorie”. Momentan, lucrurile sunt in plina desfasurare in ceea ce priveste latura legala a conflictului dintre Departamentul de Justitie si membrii administratiei anterioare a platformei.

Primul jucator aspru criticat de lumea pokerului pentru ca nu-si asuma responsabilitatea pentru faptele sale care au dus la problemele de la Black Friday a fost Howard Lederer, care acum risca sa-i fie interzis accesul in cazinourile live si inca e in tratative cu Departamentul de Justitie. Mai nou, Rafael Furst s-a inteles cu Departamentul miercuri sa renunte la contul sau bancar in care ajungeau banii din activitatile sale de membru al administratiei Full Tilt, cont care va fi preluat de Departamentul de Justitie si astfel se va compensa cu despagubirile pe care ar trebui sa le achite in latura civila a cauzei.


Mai mult, Furst a fost de acord sa plateasca 150,000$ amenda, insa daca privim lucrurile realist, aceasta suma este derizorie avand in vedere situatia jucatorului. Suma reala pe care Furst o lasa acum in mainile statului este de aproximativ 11,7 milioane de $. Ceilalti membri ai administratiei Full Tilt vizati pentru despagubiri civile au fost Howard Lederer, Chris Ferguson si Ray Bitar, fiecare dintre acestia trebuind sa plateasca despagubiri de peste 40 milioane de $.

Furst nu a recunoscut nicio vina in scandalul de la Black Friday si, avand in vedere rolul sau minor in cadrul consiliului de administratie a Full Tilt, se pare ca nu va fi urmarit penal de catre Departamentul de Justitie.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!