Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Medesan pe locul 3 la fise in finala Concord Million!

Autor: | 29/11/2014

Alain Medesan a trecut in finala cu un stack consistent.

Alain Medesan a trecut in finala cu un stack consistent. Foto: Pokerfirma

Concord Million a ajuns la editia cu numarul 4 si de la an la an tot mai multe locatii din Europa se alatura turneului cu un fond de premii garantat imens in valoare de 1.000.000 EUR din care 200.000 EUR garantati pentru locul 1.

In acest an, turneul se joaca in perioada 23 Noiembrie – 8 Decembrie si jucatorii pot participa la turneu in oricare din cele 11 locatii participante, dintre care una se afla in Romania, la Cluj. Este vorba despre Royal Poker Club , locul unde PokerFest va reveni in luna decembrie. Structura turneului este standard, cu mai multe zile de start din care trec mai departe in finala primii 10%.

Jucatorii ajunsi in finala care se va juca la Viena au asigurat deja un premiu de 1500 EUR si pana acum, din cele 3 zile de start care au avut loc, au trecut mai departe 56 de jucatori dintre care 47 vin din calificarile de ieri.

Alin Medesan, care se afla pe primul loc in clasamentul GPI POY Romania, a trecut in finala dupa ce a “castigat” ziua 1 desfasurata ieri in Viena. El se afla pe pozitia 3 dupa numar de fise  ( stack de 504.000 ) cu numai 8000 fise in spatele locului 2 ( Markus Höffe ) si 53.000 fise fata de locul 1 (Christoph Köhnen).

Astazi se joaca o noua zi ( inclusiv la Cluj ) si ne asteptam la mai multe nume din Romania care sa ajunga in finala. Pana acum, printre participanti s-au gasit deja nume foarte cunoscute in lumea pokerului: membrul PokerStars Pro Jan Heitmann,  Sieger Christopher Frank castigator WPT National Viena, Sieger Zoltan Gal castigator Eureka Viena, Anthony Ghamrawi – locul 2 la EPT Viena.

Dupa toate zilele de start, finala va incepe cu blinduri de 500/1000 si ante 100.

Le uram succes tuturor celor care vor participa la Concord Million in zilele de start!

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!