Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Maine la 21:00 castigi un iPhone 6 si 400$ adaugati!

Autor: | 14/01/2015

iphone-6A venit vremea celui de-al doilea turneu din luna Ianuarie organizat de Holdem.ro si William Hill in care participantii pot castiga un iPhone 6 si 400$ bani adaugati. Pana acum 8 jucatori au castigat cate un iPhone 6 cu aceasta promotie. Lista castigatorilor, dar si detaliile completele gasiti pe pagina dedicata promotiei.

Jucatorii noi participa gratuit!

Daca nu ai cont la William Hill Poker atunci primesti 40 EUR GRATIS INSTANT pentru a participa gratuit la acest turneu la care pot participa doar jucatorii care au conturile deschise prin Holdem.ro. Cei 40 EUR sunt impartiti astfel: 20 EUR cash, 10 EUR bilete SNG si 10 EUR pentru jocuri de cazino. In plus mai primesti inca un bonus de 200% la primul depozit, care se deblocheaza cu o rata de ~30% rakeback.

Turneu exclusiv zilnic cu 50$ adaugati!

In plus fata de aceasta promotie jucatorii Holdem.ro mai au acces la un turneu zilnic cu 50$ adaugati si cu un buy in de doar 0,55$. Turneele pot fi gasite in lobby, sectiunea turnee, in fiecare zi de la 20:30. Numarul mediu de jucatori este de 15.

Cum participi GRATIS?

  1. Deschide un cont la William Hill Poker folosind acest link
  2. Foloseste codul 123FLOP la inregistrare
  3. Depune minim 20 EUR
  4. Primesti instant in contul tau de jucator: 20 EUR cash, 10 EUR pentru SNG , 10 EUR pentru jocuri de cazino si 200% bonus. Poti folosi cei 20 EUR cash ca sa intri in toate 3 turneele exclusive din aceasta luna, fara sa te atingi de depozitul tau initial

Pentru toate detaliile referitoare la aceasta promotie, acceseaza pagina dedicata sau sectiunea William Hill Poker de pe forum.

Turneele pot fi gasite in lobby->turnee aplicand filtrul “holdemro” in partea de sus.

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!