Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Maine debuteaza editia a IV-a a Cupei Moldovei la Iasi. Narcis Nedelcu, Luciana Manolea, Tudor Purice vor fi prezenti la mese

Autor: | 28/03/2018

CUpa Moldovei Poker Arena din Iasi gaduieste incepand de maine cea de a IV-a editie a Cupei Moldovei, competitie care de aceasta data va garanta 100.000 RON contra unui buy-in de 900 RON. Turneul este cu 1 re-entry si debuteaza pe 29 martie odata cu ziua 1A, atunci cand jucatorii primesc la start 50.000 de fise, stack pe care il au la dispozitie si cei care opteaza pentru ziua 1B. Zilele 1A si 1B au nivelul blindurilor setat la 40 de minute, in vreme ce ziua a 2-a de concurs care se va desfasura sambata 31 martie si care va debuta cu nivelul 11 1200/2400 ante 400, va avea durata unui nivel de 45 de minute. Un lucru foarte important de stiut este acela ca in ziua a 2-a vor putea juca doar cei care au trecut printr-unul din cele doua flight-uri de start si au ramas in fise.
Sunt asteptati jucatori atat din Romania, cat si din Republica Moldova, dar si alte tari, fiind rezervate 12 camere pentru jucatorii de peste hotarele tarii. Si-au anuntat prezenta cativa jucatori de top din Romania si aici ii putem aminti pe Tudor Purice, Luciana Manolea sau Narcis Nedelcu, toti cu rezultate in spate atat pe internet, cat si in circuitul de turnee live. Va reamintim castigatorii primelor 3 edttii, acestia fiind Gabriel Ploscaru, Andrei Savin si cel mai sonor nume – Eduard Norel.
Holdem Romania va invita sa participati la aceasta competitie si sa imbinati in acest sfarsit de saptamana utilul cu placutul, intr-unul din cele mai frumoase orase din tara noastra.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!