Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Luna ianuarie in pokerul online

Autor: | 04/02/2013

Poate cea mai impresionanta reusita pana acum din 2013 a fost performanta lui Isildur1 care a castigat 2,7 milioane de $ in prima saptamana a anului, suma castigata la mesele de FLO8 si 2-7 Triple Draw. Jucatorii impotriva carora suedezul a castigat duelurile care i-au adus sumele mentionate sunt nume grele ale jocului online: cottonseed1, SallyWoo, PostFlopAction sau mastrblastr. In a doua saptamana a lunii, Blom a castigat 1,36 milioane de $ intr-o singura zi, stabilindu-si dominanta in mod concret la FullTilt Poker. Dupa o saptamana jumatate de joc, Isildur1 castigase 5 milioane de $, fiind unul dintre cele mai extraordinare upswinguri pe care le-am vazut in istoria jocului online, iar acum se afla la aproximativ 2,3 milioane de $ profit in 2013.

Phil Galfond si-a facut simtita prezenta la mesele de la FullTilt imediat dupa reintoarcere,castigand 1,3 milioane de $ in prima saptamana, din care 1,08

milioane de la Isildur1.

La polul opus se afla Gus Hansen, care traieste un rollercoaster incredibil de la redeschiderea FullTilt Poker. Acesta este cel mai mare pierzator atat in perioada de la redeschiderea platformei si pana in prezent, cat si per total incepand cu 2007. Danezul a reusit, pentru o scurta perioada de timp, sa se ridice deasupra liniei de plutire, ajugand la 700,000$ profit in ianuarie, conform HighStakesDB, insa in saptamana urmatoare s-a reintors intr-un downswing necrutator.

Un alt jucator a carui evolutie trebuie urmarita in perioada urmatoare este PostFlopAction, care a avut o luna mai mult decat interesanta. Acesta a trecut prin downswinguri si upswinguri consecutive, insa spre finalul lunii, in ultimele 10 zile, a reusit sa isi asigure in profit de 1,5 milioane de $.

Tot in ianuarie la mesele de la FullTilt s-au intors legendele platformei, Phil Ivey si Patrick Antonius, jucatorii cu cele mai mari profituri din jocul online. Momentan Ivey este break even de cand s-a redeschis websiteul, iar Antonius a castigat sume modice pentru ceea ce ne asteptam de la el.

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!